προορισμός…γεύση!

\n

\n

Για να διατηρήσει ο φρέσκος δυόσμος το όμορφο χρώμα του χωρίς να μαυρίσει τον ψιλοκόβουμε την τελευταία στιγμή πριν τον ρίξουμε στο λαδόξιδο.

σαλατα ανοιξιατικη με παντζαρια, βραστα αυγα & σαλτσα δυοσμου

5 από 1 αξιολόγηση
Prep Time 20 λεπ Cook Time 40 λεπ Rest Time 1 λεπ Total Time 1 ώρα 1 λεπτό Δυσκολία: Για σχετικά έμπειρους Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Για τη σάλτσα δυόσμου

Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:

Οδηγίες

Video
Ανενεργό Ενεργό

Σάλτσα δυόσμου:

  1. Σε ένα μπολάκι βάζω τη μουστάρδα, το ξίδι και το χυμό πορτοκαλιού και τα χτυπάω με ένα πιρούνι μέχρι να ενωθούν. Προσθέτω σταδιακά το ελαιόλαδο και χτυπάω για 1 - 2 λεπτά, μέχρι να φτιάξω μια λεπτόρευστη σάλτσα. Νοστιμίζω με αλάτι και πιπέρι, ρίχνω το δυόσμο και ανακατεύω.
    blank

Για τη σαλάτα:

  1. Βράζω τα παντζάρια σε άφθονο αλατισμένο νερό, για 30 - 40 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Τα ξεφλουδίζω και κόβω τα μισά σε λεπτές φέτες και τα άλλα μισά σε λεπτά μπαστουνάκια.
    blank
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύω τα σαλατικά και προσθέτω τα παντζάρια (φέτες και μπαστουνάκια), τα καρότα και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και ανακατεύω με τα χέρια. Προσθέτω τα κομμένα αυγά, περιχύνω με το λαδόξιδο δυόσμου και σερβίρω.
    blank
Keywords: στα ανοιξιατικη παντζαρια

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Mouth-watering

Απάντηση