προορισμός…γεύση!

Ο συνδυασμός της γλυκανισάτης γεύσης του μάραθου και της μαραθόριζας με τα εσπεριδοειδή είναι από τους πιο ενδιαφέροντες της ελληνικής κουζίνας. Εκτός από πορτοκάλι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε…

pinit
0 Add to Favorites
5 από 1 αξιολόγηση

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΓΚΡΕΪΠΦΡΟΥΤ

Prep Time 10 λεπ Rest Time 30 λεπ Total Time 40 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση/Instructions

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Ντρέσινγκ: Σε ένα μπολάκι χτυπάω ελαφρώς όλα μαζί τα υλικά μέχρι απλά να ενωθούν (δεν χρειάζεται να φτιάξω εντελώς λεία και ομοιόμορφη σάλτσα)

  2. Σαλάτα: Ξεφλουδίζω τα γκρέιπφρουτ και τα χωρίζω στις φέτες τους από τις οποίες αφαιρώ όσες περισσότερες λευκές μεμβράνες μπορώ

  3. Απλώνω τις φέτες μαραθόριζας σε μια μεγάλη και σχετικά ρηχή πιατέλα και επάνω τους βάζω ανάμεικτες τις φέτες από τα γκρέιπφρουτ

  4. Προσθέτω τις ελιές και τον ψιλοκομμένο μάραθο, περιχύνω με το ντρέσινγκ και πασπαλίζω με λίγο αλάτι και άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι

  5. Σερβίρω τη σαλάτα αμέσως

Keywords: σαλατα με δυο ειδη γκρεϊπφρουτ

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Terrific

Απάντηση