προορισμός…γεύση!

Ο καβουρμάς είναι παραδοσιακό αλλαντικό, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα. Είναι φτιαγμένος με βρασμένα κομμάτια κρέατος, ανακατεμένα μαζί με το ζωμό τους.

pinit
0 Add to Favorites
4 από 1 αξιολόγηση

ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΚΑΒΟΥΡΜΑ

Prep Time 10 λεπ Cook Time 15 λεπ Rest Time 30 λεπ Total Time 55 λεπτά. Servings: 2

Υλικά

Εκτέλεση/Instructions

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε ένα σαγανάκι (τηγανάκι με δυο χερούλια) ζεσταίνω το ελαιόλαδο και σοτάρω το ξερό κρεμμύδι

  2. Ρίχνω τον καβουρμά που τον έχω ανοίξει με τα χέρια μου

  3. Αφήνω σε μέτρια φωτιά να καβουρδιστεί ο καβουρμάς για 3 λεπτά

  4. Κατόπιν προσθέτω τα φρέσκα κρεμμυδάκια

  5. Ανακατεύω και μετά από ένα λεπτό ρίχνω τα αυγά

  6. Μόλις πήξει το ασπράδι των αυγών σπάω με ένα πιρούνι τον κρόκο και τον σκορπάω πάνω από το καβουρμά

  7. Αλατοπιπερώνω και μετά από 2 λεπτά αποσύρω από τη φωτιά

Keywords: σαγανακι με αυγα καβουρμα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

1 Comment

Απάντηση