Οταν φτιάχνουμε σαλάτες με κρεμώδεις σάλτσες (π.χ. με βάση το γιαούρτι ή το τυρί, όπως εδώ), καλό είναι να τις σερβίρουμε σε μεγάλες βαθιές πιατέλες και όχι σε μπολ, γιατί η βαριά…

ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΤΥΡΙΩΝ
Ingredients
Εκτέλεση/Instructions
-
Βάζω όλα τα κομμένα σαλατικά σε μια μεγάλη και βαθιά πιατέλα και ανακατεύω με τα χέρια
-
Για το ντρέσινγκ: Ρίχνω στο μπλέντερ (ή στο μούλτι) τη φέτα, το τυρί κρέμα, το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού και τη ζάχαρη και τα χτυπάω μέχρι να πολτοποιηθούν
-
Σταδιακά ρίχνω το ελαιόλαδο και συνεχίζω το χτύπημα, μέχρι να γίνει ένα λείο και παχύρρευστο μείγμα
-
Ρίχνω άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ελάχιστο αλάτι και ανακατεύω
-
Περιχύνω τη σαλάτα με το ντρέσινγκ, ανακατεύω και σερβίρω
Yummy