προορισμός…γεύση!

Όταν φτιάχνουμε βινεγκρέτ, το μυστικό για να αποκτήσει λεία και «δεμένη» υφή είναι να ανακατέψουμε τα υλικά με συγκεκριμένη σειρά: πρώτα τα πιο πυκνά (π.χ. γιαούρτι, μουστάρδα, μέλι), στη συνέχεια τα όξινα…

pinit
0 Add to Favorites
5 from 1 vote

ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ ΤΟΥΡΣΙ ΚΑΙ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ ΜΕΛΙΟΥ

Prep Time 25 min Rest Time 30 min Total Time 55 mins Servings: 4

Ingredients

Εκτέλεση/Instructions

Video
Off On

  1. Βινεγκρέτ μελιού: Σε ένα μπολάκι βάζουμε τη μουστάρδα, την κέτσαπ και το μέλι και τα χτυπάμε καλά με ένα πιρούνι

  2. Χωρίς να σταματήσουμε το χτύπημα ρίχνουμε το ξίδι και στη συνέχεια το ελαιόλαδο, μέχρι να φτιάξουμε μια λεία σάλτσα

  3. Νοστιμίζουμε με αλάτι και πιπέρι, σκεπάζουμε το μπολάκι και το αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά

  4. Σαλάτα: Σε μια μεγάλη σαλατιέρα ανακατεύουμε καλά τα αντίδια, τα αγγουράκια τουρσί και τα καρότα

  5. Την ώρα του σερβιρίσματος περιχύνουμε με το ντρέσινγκ μελιού και ανακατεύουμε

Keywords: πρασινη σαλατα με αγγουραυρσι βινεγκρετ μελιου

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Really good!

Απάντηση