Όταν φτιάχνουμε βινεγκρέτ, το μυστικό για να αποκτήσει λεία και «δεμένη» υφή είναι να ανακατέψουμε τα υλικά με συγκεκριμένη σειρά: πρώτα τα πιο πυκνά (π.χ. γιαούρτι, μουστάρδα, μέλι), στη συνέχεια τα όξινα…

ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ ΤΟΥΡΣΙ ΚΑΙ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ ΜΕΛΙΟΥ
Ingredients
Εκτέλεση/Instructions
-
Βινεγκρέτ μελιού: Σε ένα μπολάκι βάζουμε τη μουστάρδα, την κέτσαπ και το μέλι και τα χτυπάμε καλά με ένα πιρούνι
-
Χωρίς να σταματήσουμε το χτύπημα ρίχνουμε το ξίδι και στη συνέχεια το ελαιόλαδο, μέχρι να φτιάξουμε μια λεία σάλτσα
-
Νοστιμίζουμε με αλάτι και πιπέρι, σκεπάζουμε το μπολάκι και το αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά
-
Σαλάτα: Σε μια μεγάλη σαλατιέρα ανακατεύουμε καλά τα αντίδια, τα αγγουράκια τουρσί και τα καρότα
-
Την ώρα του σερβιρίσματος περιχύνουμε με το ντρέσινγκ μελιού και ανακατεύουμε
Really good!