προορισμός…γεύση!

Για να μην μαυρίσει το αβοκάντο μετά το καθάρισμά του, το ραντίζουμε με λίγο χυμό λεμονιού.

pinit
0 Add to Favorites
4 from 1 vote

ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

Prep Time 20 min Rest Time 30 min Total Time 50 mins Servings: 4

Ingredients

Εκτέλεση/Instructions

Video
Off On

  1. Βινεγκρέτ: Σε ένα μπολ ανακατεύω τα δύο ξίδια, προσθέτω το πετιμέζι (ή το μέλι), αλάτι και πιπέρι και χτυπάω καλά με ένα πιρούνι

  2. Ρίχνω το ελαιόλαδο, σταδιακά, χτυπώντας με το πιρούνι, μέχρι να φτιάξω μια δεμένη και λεία βινεγκρέτ

  3. Σαλάτα: Σε ένα μεγάλο μπολ ή σαλατιέρα βάζω το μαρούλι, τη ρόκα, το κρεμμύδι και το μαϊντανό και ανακατεύω καλά με τα χέρια

  4. Προσθέτω τις σταφίδες (ή τα κράνμπερι ή τα κράνα) και τα αμύγδαλα (ή τα φουντούκια) και περιχύνω με το ντρέσινγκ

  5. Ανακατεύω και σερβίρω

Keywords: πρασινη σαλατα με αβοκαντο

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Exceptional!

Απάντηση