προορισμός…γεύση!

Διαλέγουμε ώριμο και γλυκό πεπόνι, κατά προτίμηση μηλοπέπονο, καλά καθαρισμένο από τις ίνες και τα σπόρια στο κέντρο του.

pinit
0 Add to Favorites
4 από 1 αξιολόγηση

ΠΕΠΟΝΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΚΑ

Prep Time 15 λεπ Rest Time 30 λεπ Total Time 45 λεπτά. Servings: 6

Υλικά

Εκτέλεση/Instructions

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Βινεγκρέτ: Σε ένα μπολάκι βάζω τη μουστάρδα, το γιαούρτι και το ξίδι και ανακατεύω καλά με ένα πιρούνι, μέχρι να ενωθούν

  2. Προσθέτω το ελαιόλαδο σε αργή ροή και συνεχίζω το χτύπημα, μέχρι να φτιάξω μια λεία και παχύρρευστη σάλτσα

  3. Νοστιμίζω με αλάτι πιπέρι και ανακατεύω

  4. Σαλάτα: Σε μια μεγάλη και βαθιά πιατέλα βάζω τη ρόκα, τα ραπανάκια και τα καρότα και ανακατεύω με τα χέρια μου καλά

  5. Σκορπίζω το πεπόνι, περιχύνω με τη βινεγκρέτ και ανακατεύω απαλά

  6. Σερβίρω τη σαλάτα αμέσως

Keywords: πεπονοσαλατα με ροκα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Really good!

Απάντηση