προορισμός…γεύση!

Ο παστουρμάς με το μανταρίνι δημιουργούν μια «έκρηξη» γεύσεων στη γλώσσα. Το μέλι θα δώσει τη γλύκα, ο δυόσμος τη δροσιά και το κόκκινο πιπέρι την ένταση που θα τα απογειώσει.

pinit
0 Add to Favorites

ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΑΠΟ ΜΠΟΥΤΙ ΜΕ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ ΔΥΟΣΜΟΥ

Prep Time 15 min Rest Time 30 min Total Time 45 mins Servings: 4

Ingredients

Εκτέλεση/Instructions

  1. Καθαρίζω τα μανταρίνια και χωρίζω με προσοχή τα φετάκια τους

  2. Παίρνω μια φέτα παστουρμά και τυλίγω απαλά μια φέτα μανταρινιού

  3. Τοποθετώ σε μια πιατέλα

  4. Σε ένα σέικερ χτυπάω τη μουστάρδα, το μέλι, το ξύδι, το ελαιόλαδο μέχρι να δημιουργηθεί μια ωραία και απαλή βινεγκρέτ

  5. Προσθέτω το δυόσμο και ανακατεύω

  6. Ραντίζω τα ρολάκια του παστουρμά και πασπαλίζω με λίγους κόκκους κόκκινου πιπεριού

author-sign