Απίστευτα εύκολα μείγματα που σας λύνουν τα χέρια για το μπουφέ ή για το καλωσόρισμα ενός γιορτινού γεύματος. Κάθε μείγμα έχει τη δική του γεσυτική ταυτότητα αλλά και τα δύο είναι εξίσου υπέροχα.

ΝΤΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΣΤΕΣ (ΕΛΙΑ & ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ)
Υλικά
Εκτέλεση/Instructions
-
Για την πάστα με πράσινες ελιές: Βάζω όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύω πολύ καλά με ένα πιρούνι
-
Σκεπάζω το μπολ με διάφανη μεμβράνη και το βάζω στο ψυγείο, μέχρι την ώρα που θα σερβίρω
-
Για την πάστα με λιαστές ντομάτες: Ανακατεύω όλα μαζί τα υλικά σε ένα μπολ και το διατηρώ στο ψυγείο, μέχρι το σερβίρισμα
-
Για το σερβίρισμα: Ραντίζω τα ντακάκια με λίγο νερό (προαιρετικά και μόνο αν τα ντακάκια είναι πολύ σκληρά)
-
Βάζω στα μισά από 1 γεμάτη κουτ
-
σούπας μείγμα με πάστα λιαστής ντομάτας και στα άλλα μισά από 1 γεμάτη κουτ
-
σούπας μείγμα από την πάστα με τις πράσινες ελιές
-
Σερβίρω αμέσως –αν αφήσω για ώρα τα ντακάκια με την πάστα θα μουλιάσουν και θα διαλύονται στο σεβίρισμα
Supreme