προορισμός…γεύση!

Ένα ορεκτικό που μοσχοβολάει θάλασσα. Με ουζάκι, μπυρίτσα ή κρασάκι θα σας ανοίξει την όρεξη και θα σας ταξιδέψει στο καλοκαιράκι.

pinit
0 Add to Favorites
4 from 1 vote

ΜΥΔΙΑ ΑΧΝΙΣΤΑ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

Prep Time 10 min Cook Time 6 min Rest Time 30 min Total Time 46 mins Servings: 4

Ingredients

Εκτέλεση/Instructions

Video
Off On

  1. Σε μια ρηχή κατσαρόλα ή τηγάνι σοτάρω μαζί με το ελαιόλαδο και το βούτυρο τα κρεμμυδάκια

  2. Προσθέτω την κρέμα σκόρδου, το μπουκέ γκαρνί, ανακατεύω και ρίχνω τα μύδια

  3. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύω τη μουστάρδα με το κρασί και το ρίχνω στην κατσαρόλα

  4. Πασπαλίζω με φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ανακατεύω καλά και σκεπάζω την κατσαρόλα με το καπάκι

  5. Αφήνω τα μύδια να μαγειρευτούν για 5 λεπτά

  6. Όταν ξεσκεπάσω το σκεύος, ελέγχω αν τυχόν υπάρχουν μύδια που δεν έχουν ανοίξει και τα απομακρύνω

  7. Προσθέτω το λεμόνι και το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο και πασπαλίζω με την πάπρικα

Keywords: μυδια αχνιστα με μυρωδικα μουσταρδα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

1 Comment

  1. Really good!

Απάντηση