![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15΄ | 10΄ | 4 μερίδες | – | [printfriendly] |
[email protected] με την Ντίνα – 13/1/2018 | |
Υλικά | Εκτέλεση |
|
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190°C. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί καλά. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε για 8-10 λεπτά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους και να ροδίσουν. Αποσύρουμε από τη φωτιά, αλατοπιπερώνουμε και τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ. Αφαιρούμε τη μεμβράνη από τα μοσχαρίσια λουκάνικα και ψιλοκόβω τη γέμιση σε μορφή κιμά. Ρίχνουμε τον κιμά στο αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε για 4-5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Αλείφουμε τις φέτες ψωμιού με το βούτυρο soft, μοιράζουμε τον κιμά λουκάνικου και τα μανιτάρια. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με το θυμάρι, τη ρίγανη, στρώνουμε τις λωρίδες τυριού και ψήνουμε στο φούρνο για 8-10 λεπτά. |

0
Add to Favorites