Print Options:

μαχαλεπι τριανταφυλλο

μαχαλεπι τριανταφυλλο
<!-- [lt_recipe name=|ΜΑΧΑΛΕΠΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ| servings=|4| prep_time=|5M| cook_time=|15M| summary=|Made @ Home με την Ντίνα – 3/2/2018| print=|yes| ingredients=|Για την κρέμα;600 ml γάλα;60 γρ. κορν φλάουρ Γιώτης;3 κουτ. σούπας σιρόπι τριαντάφυλλο;2 κουτ. σούπας καστανή ζάχαρη Fytro;Για το σερβίρισμα;1 φάκελο σοκολάτα με γεύση φράουλα σε σταγόνες Γιώτης;Σιρόπι τριαντάφυλλο;Ροδοπέταλα| ]Σε ένα μπολ βάζουμε λίγο από το γάλα, το κορν φλάουρ και το σιρόπι τριαντάφυλλο και ανακατεύουμε.;Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το υπόλοιπο γάλα μαζί με την καστανή ζάχαρη να ζεσταθεί καλά. Ρίχνουμε το μείγμα με το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε συνεχώς με το σύρμα μέχρι να δέσει η κρέμα.;Γεμίζουμε τα μπολάκια με την κρέμα και κρυώνουμε στο ψυγείο.;Σερβίρουμε ραντίζοντας με σιρόπι τριαντάφυλλου, σοκολάτα με γεύση φράουλα και ροδοπέταλα.[/lt_recipe] -->

Made @ Home με την Ντίνα – 3/2/2018

Ratings 4 from 1 votes
Cooking Method
Cuisine
Δυσκολία Intermediate
Time
Prep Time: 5 mins Cook Time: 15 mins Rest Time: 1 min Total Time: 21 mins
Servings 4
Best Season Suitable throughout the year
Description
Made @ Home με την Ντίνα – 3/2/2018
Υλικά
    Για την κρέμα
    Για το σερβίρισμα
    Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:
  • 600 ml γάλα
  • 60 γρ. κορν φλάουρ Γιώτης
  • 3 κουτ. σούπας σιρόπι τριαντάφυλλο
  • 2 κουτ. σούπας καστανή ζάχαρη Fytro
  • 1 φάκελο σοκολάτα με γεύση φράουλα σε σταγόνες Γιώτης
  • Σιρόπι τριαντάφυλλο
  • Ροδοπέταλα
Instructions
    Τα βήματα που θα ακολουθήσουμε είναι:
  1. blankΣε ένα μπολ βάζουμε λίγο από το γάλα, το κορν φλάουρ και το σιρόπι τριαντάφυλλο και ανακατεύουμε.
  2. blankΣε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το υπόλοιπο γάλα μαζί με την καστανή ζάχαρη να ζεσταθεί καλά. Ρίχνουμε το μείγμα με το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε συνεχώς με το σύρμα μέχρι να δέσει η κρέμα.
  3. blankΓεμίζουμε τα μπολάκια με την κρέμα και κρυώνουμε στο ψυγείο.
  4. blankΣερβίρουμε ραντίζοντας με σιρόπι τριαντάφυλλου, σοκολάτα με γεύση φράουλα και ροδοπέταλα.

Σας ευχαριστώ!