προορισμός…γεύση!

To πιο γρήγορο πιάτο που έχω φτιάξει που δεν απαιτεί μαγείρεμα, εκτός από το χρόνο που αφιερώνω για το βράσιμο των ζυμαρικών.

pinit
0 Add to Favorites

ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΜΕ ΩΜΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ, ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ-ΣΚΟΡΔΟΥ

Prep Time 20 min Rest Time 30 min Total Time 50 mins Servings: 4

Ingredients

Εκτέλεση/Instructions

  1. Βράζω τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους προσθέτοντας τα φύλλα δάφνης

  2. Τα στραγγίζω κρατώντας ¼ φλιτζ

  3. νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών

  4. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύω το γιαούρτι, την κρέμα σκόρδου, τη μουστάρδα, το νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

  5. Προσθέτω τον τόνο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα ντοματίνια και τα λιγκουίνι και ανακατεύω καλά με δύο πηρούνια

  6. Πασπαλίζω με το θυμάρι και λίγο ακόμα φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρω αμέσως

author-sign