To πιο γρήγορο πιάτο που έχω φτιάξει που δεν απαιτεί μαγείρεμα, εκτός από το χρόνο που αφιερώνω για το βράσιμο των ζυμαρικών.

0
Add to Favorites
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΜΕ ΩΜΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ, ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ-ΣΚΟΡΔΟΥ
Ingredients
Εκτέλεση/Instructions
-
Βράζω τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους προσθέτοντας τα φύλλα δάφνης
-
Τα στραγγίζω κρατώντας ¼ φλιτζ
-
νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών
-
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύω το γιαούρτι, την κρέμα σκόρδου, τη μουστάρδα, το νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
Προσθέτω τον τόνο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα ντοματίνια και τα λιγκουίνι και ανακατεύω καλά με δύο πηρούνια
-
Πασπαλίζω με το θυμάρι και λίγο ακόμα φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρω αμέσως