Για τα kofta: Ακολουθώ τη διαδικασία μαγειρέματος της κινόα, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και την αφήνω να κρυώσει
Σε ένα μεγάλο μπολ, λιώνω την πατάτα με το πρες πουρέ, προσθέτω την κινόα, το chilli flakes, τον κόλιανδρο, το κύμινο, τη ζάχαρη, το χυμό λεμονιού, το garam masala, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ανακατεύω πολύ καλά, πασπαλίζω το καλαμποκάλευρο και ανακατεύω απαλά με τα χέρια
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, βάζω αρκετό ελαιόλαδο να ζεσταθεί καλά
Πλάθω τα kofta σαν κεφτεδάκια και τα τηγανίζω μέχρι να ροδίσουν
Τα μεταφέρω σε πιάτο στρωμένο με απορροφητικό χαρτί και τα διατηρώ ζεστά
Για την σάλτσα: Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζω το ελαιόλαδο να ζεσταθεί
Πασπαλίζω τον ξερό κόλιανδρο, τα chilli flakes και τους σπόρους κύμινου και μετά από ένα λεπτό ρίχνω το ψιλοκομμένο κρεμμύδι
Σοτάρω ανακατεύοντας για 3-4 λεπτά και ρίχνω το σκόρδο
Μόλις μοσχομυρίσει, ρίχνω την tikka paste, την σάλτσα Tikka Makhani, τον ζωμό και τα κάσιους
Αλατοπιπερώνω και αφήνω τη σάλτσα να βράσει για 5 λεπτά
Σερβίρω τα kofta σε πιατέλα, τη σάλτσα σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με τις φρεσκοψημένες πίτες naan
Για τις πίτες: Λαδώνω ελάχιστα τις πίτες naan και πασπαλίζω με τους σπόρους κύμινου
Ψήνω στο γκριλ για 2 λεπτά μέχρι να ροδίσουν
Κόβω σε κομμάτια και σερβίρω
Σας ευχαριστώ!