προορισμός…γεύση!

Όποτε χρησιμοποιούμε σκόρδο, ελέγχουμε αν σε κάθε σκελίδα εξέχει ένα λεπτό πράσινο φύτρο. Αν ναι, κόβουμε τη σκελίδα στη μέση, κατά μήκος του φύτρου, και το αφαιρούμε καθώς στο φύτρο αυτό οφείλεται…

Prep Time 30 λεπ Cook Time 20 λεπ Rest Time 30 λεπ Total Time 1 ώρα 20 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση/Instructions

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σάλτσα: Βάζω όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύω καλά με το σύρμα ή με ένα πιρούνι

  2. Αφήνω τη σάλτσα κατά μέρος

  3. Σαλάτα: Σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και ρίχνω το σπανάκι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια (ή το ξερό κρεμμύδι), αλάτι και πιπέρι

  4. Σοτάρω τα υλικά για 10 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά, μέχρι το σπανάκι να μαραθεί και να πέσει ο όγκος του

  5. Προσθέτω το σκόρδο και το σοτάρω για 2 λεπτά, μέχρι να σκορπίσει το άρωμά του

  6. Τέλος, ρίχνω τη σάλτσα γιαουρτιού, ανακατεύω για να απλωθεί παντού (ή κουνάω έντονα το σκεύος) και αποσύρω από τη φωτιά

  7. Σερβίρω τη σαλάτα αμέσως, ζεστή

Keywords: ζεστη σαλατα με σπανακι σαλτσα γιαουρτιου

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Exceptional!

Απάντηση