προορισμός…γεύση!

Μόνο δύο φορές διακόπτεται η αυστηρή νηστεία της Σαρακοστής και μάλιστα και τις δύο φορές με ψάρι: Την ημέρα του Ευαγγελισμού και την Κυριακή των Βαΐων. Ευκαιρία για ακόμη περισσότερα ψαρομαγειρέματα.

pinit
0 Add to Favorites
5 from 1 vote

ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΒΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΜΗΛΑ

Prep Time 30 min Cook Time 15 min Rest Time 30 min Total Time 1 hr 15 mins Servings: 4

Ingredients

Εκτέλεση/Instructions

Video
Off On

  1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρω τα κομμάτια των μήλων για 5 – 6 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν

  2. Πασπαλίζω με αλάτι, πιπέρι και τον κόλιανδρο και συνεχίζω το σοτάρισμα για άλλο 1 λεπτό, μέχρι ο κόλιανδρος να σκορπίσει το άρωμά του

  3. Αποσύρω από τη φωτιά και αφήνω κατά μέρος

  4. Γλώσσες: Προθερμαίνω το φούρνο στους 180ºC

  5. Λαδώνω ελαφρώς ένα μέτριο, ρηχό ταψί

  6. Απλώνω τις νιφάδες βρώμης σε ένα μεγάλο ρηχό πιάτο

  7. Αλατοπιπερώνω τα φιλέτα γλώσσας και τα περνάω από τη βρώμη ώστε να παναριστούν καλά και από τις δύο πλευρές

  8. Τα απλώνω με προσοχή στο λαδωμένο ταψί, σε μονή στρώση

  9. Τα ψήνω για 15 λεπτά, μέχρι η κρούστα βρώμης να ροδίσει ελαφρά, γυρίζοντάς τα μία φορά

  10. Μοιράζω από 2 φιλέτα σε κάθε πιάτο και προσθέτω το μείγμα των σοταρισμένων μήλων

Keywords: γλωσσες με κρουστα βρωμης μηλα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

1 Comment

  1. Flavorful

Απάντηση