Μεζεδάκι τέλειο για ούζο… Γίνεται απίστευτα γρήγορα και είναι πεντανόστιμο.

0
Add to Favorites
ΓΑΡΙΔΟΦΛΟΓΕΡΕΣ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ
Ingredients
Εκτέλεση/Instructions
-
Σε ένα μπολ αναμειγνύω τα υλικά της γέμισης και τα ανακατεύω καλά
-
Αν δω ότι η γέμιση είναι υγρή μπορώ να προσθέσω λίγη φρυγανιά τριμμένη ή λίγη αμυγδαλόπουδρα
-
Απλώνω σε κάθε κομμάτι ζύμης κατά μήκος , μία κουταλιά της σούπας μείγμα
-
Γυρίζω τις άκρες να ασφαλίσω τη γέμιση και τυλίγω τα πιτάκια σε σχήμα φλογέρας
-
Τα τοποθετώ σε λαμαρίνα τα σκεπάζω με πλαστική μεμβράνη και τα αφήνω στο ψυγείο να σφίξει η γέμιση
-
Τα τηγανίζω σε φριτέζα και τα σερβίρω αμέσως ζεστά