προορισμός…γεύση!

Οι Μύλοι Δάκου είναι μια 100% ελληνική επιχείρηση, με παράδοση στο χώρο των αλεύρων από το 1875. Ανήκει αποκλειστικά στην οικογένεια του Παναγιώτη Δάκου, του οποίου η πολύτιμη εμπειρία στον κλάδο της αλευροβιομηχανίας συνδυαζόμενη με την δημιουργικότητα και τον ενθουσιασμό της νέας γενιάς, εγγυώνται το μέλλον και την ανάπτυξη της εταιρείας.
Οι Μύλοι Δάκου παρέχουν προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον. Επιλέγοντας τις καλύτερες πρώτες ύλες από παραγωγούς της εγχώριας αγροτικής παραγωγής αλλά και με εισαγωγές από την παγκόσμια αγορά, εγγυόνται την υγιεινή, την ασφάλεια αλλά κυρίως την ποιότητα των προϊόντων.
Οι Μύλοι Δάκου σε συνεργασία με το dinanikolaou.gr και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψωμιού (16 Οκτωβρίου) προσφέρουν σε 10 τυχερούς (5 τυχεροί από την συμμετοχή τους στο facebook – 5 τυχεροί από την συμμετοχή τους Instagram) από 3 συσκευασίες αλεύρων:

  • 1 συσκευασία αλεύρι για όλες τις χρήσεις (5 κιλά)
  • 1 συσκευασία αλεύρι κίτρινο (5 κιλά)
  • 1 συσκευασία αλεύρι ολικής άλεσης (5 κιλά)

Οι τυχεροί νικητές μέσω Facebook είναι:

Penelope Poly

Fenia Delingka

Διονυσία Καραμπέκιου

Stella Mavromataki

Ntina Rizou

 

Οι τυχεροί νικητές μέσω Instagram είναι:

Marthavlachogianni

olga_benet8

antonis.giannakopoulos.5

tothalassaki

athinalavda2104

 

Στείλτε μας mail στο [email protected] με τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) για να φροντίσουμε για την αποστολή.

author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Wow, this amazing!

Απάντηση