15΄ | 50΄ | 6-8 μερίδες | – | [printfriendly] |
[email protected] με την Ντίνα – 9/12/2017 | |
Υλικά | Εκτέλεση |
Για το κέικ
Για την κρέμα
|
Για την κρέμα: Βάζουμε το τυρί κρέμα, το soft Lurpak και την ζάχαρη στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε για 3 λεπτά μέχρι να δημιουργηθεί μια απαλή κρέμα. Αδειάζουμε σε ένα μπολ, σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε την κρέμα στο ψυγείο μέχρι να την χρησιμοποιήσουμε.
Για το κέικ: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Συναρμολόγηση: Με ένα μεγάλο μαχαίρι, κόβουμε το κέικ στη μέση. Απλώνουμε μια ποσότητα κρέμας σε όλη την επιφάνεια και σκορπίζουμε κόκκινα φρούτα. Σκεπάζουμε με το άλλο μισό κέικ. |