destination taste!

ΠΑΒΛΟΒΑ ΜΕ ΜΠΕΖΕΔΕΣ

ΠΑΒΛΟΒΑ ΜΕ ΜΠΕΖΕΔΕΣ

ΠΑΒΛΟΒΑ ΜΕ ΜΠΕΖΕΔΕΣ

: 4-6
: 20 min

Ντελικάτο γλύκισμα το φτιάχνω πάντα τα Χριστούγεννα. Γίνεται πολύ γρήγορα, δεν χρειάζεται μαγείρεμα και αρέσει πάντα.

Υλικά
  • 20 μπεζέδες έτοιμους, σε διάφορα χρώματα (θα τους βρείτε σε όλα τα καλά ζαχαροπλαστεία)
  • 400 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 40 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 1 σφηνάκι κονιάκ
  • 250 γρ. κόκκινα φρούτα
  • 2-3 κουτ. σούπας άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα (προαιρετικά)
Διαδικασία
  • Βήμα 1 Βάζω στον κάδο του μίξερ την κρέμα γάλακτος με την ζάχαρη και χτυπάω με το σύρμα μέχρι να φουσκώσει και να αποκτήσει μια βελούδινη υφή. Προσθέτω, χωρίς να σταματήσω το χτύπημα, λίγο λίγο το κονιάκ μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως.
  • Βήμα 2 Σε μια πιατέλα βάζω τους μισούς μπεζέδες τον ένα δίπλα στον άλλο. Απλώνω την μισή κρέμα και καλύπτω με τους υπόλοιπους μπεζέδες.
  • Βήμα 3 Στρώνω την υπόλοιπη κρέμα δημιουργώντας με ένα πηρούνι μικρές κορυφές.
  • Βήμα 4 Στολίζω με τα κόκκινα φρούτα και αν θέλω με λίγη άχνη ζάχαρη.

Related Posts

PARIS-BREST ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ

PARIS-BREST ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ

Πανέμορφο στεφάνι με κρέμα από καραμελωμένα φουντούκια, για να κλέψετε τις εντυπώσεις στο πασχαλινό τραπέζι. Η ζύμη είναι πολύ εύκολη αλλά χρειάζεται προσοχή στο ψήσιμο αφού διαφοροποιείται σε 3 θερμοκρασίες.

ΜΠΡΙΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΓΕΜΙΣΤΗ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΙΑ

ΜΠΡΙΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΓΕΜΙΣΤΗ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΙΑ

Πασχαλινή και πανέμορφη κουλούρα μπριος με αφράτη κρέμα και κεράσια. Αν βρείτε φρέσκα κεράσια στην εποχή τους, φυσικά και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε, αφού αφαιρέσετε πρώτα το κουκούτσι τους.



Subscribe