Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

PANCAKES ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

PANCAKES ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

PANCAKES ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

: 4-6
: 10 min
: 10 min

Αφράτα και ευωδιαστά με γλυκά, κόκκινα φρούτα είναι ότι πρέπει για ένα σούπερ δυναμωτικό πρωινό.

Υλικά
  • 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • ¼ κουτ. γλυκού σόδα σκόνη
  • ¼ κουτ. γλυκού αλάτι
  • 40 γρ. ζάχαρη
  • 380 γρ. Arla Protein Milk Drink
  • 1 αυγό, ελαφρά χτυπημένο
  • ¼ φλιτζ. τσαγιού βούτυρο Lurpak λιωμένο, για το τηγάνισμα
  • Arla Protein Natural, για το σερβίρισμα
  • 300 γρ. κόκκινα φρούτα
  • 50 γρ. πετιμέζι
  • ζάχαρη άχνη, για το σερβίρισμα
Διαδικασία
  • Βήμα 1 Σε ένα κατσαρολάκι βάζω τα κόκκινα φρούτα και το πετιμέζι και τα βράζω σε μέτρια φωτιά για 15-20 λεπτά. Αποσύρω από τη φωτιά και τα κρατάω για το σερβίρισμα.
  • Βήμα 2 Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύω καλά το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα, τη ζάχαρη και το αλάτι.
  • Βήμα 3 Σε ένα άλλο μπολ χτυπάω το αυγό με το Protein Milk Drink.
  • Βήμα 4 Με ένα κουτάλι ανοίγω μια λακούβα στο κέντρο των στερεών υλικών και αδειάζω το υγρό μείγμα. Ανακατεύω καλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά και να μην υπάρχουν σβόλοι.
  • Βήμα 5 Ζεσταίνω ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και αλείφω με ελάχιστο βούτυρο.
  • Βήμα 6 Με μια κουτάλα της σούπας (όχι πολύ γεμάτη) παίρνω από το μείγμα και το μεταφέρω στο τηγάνι. Τηγανίζω μέχρι να αρχίσουν να δημιουργούνται φυσαλίδες και με μια σπάτουλα γυρίζω να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.
  • Βήμα 7 Συνεχίζω μέχρι να τελειώσω με όλο το μείγμα.
  • Βήμα 8 Στείνω τα pancakes απλώνοντας στρώσεις Arla Protein Natural και σάλτσα κόκκινων φρούτων. Πασπαλίζω με λίγη ζάχαρη άχνη και σερβίρω αμέσως.

 

 


Related Posts

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ Η ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ;

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ Η ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ;

Η λευκή σοκολάτα είναι για μένα μια νόστιμη σοκολάτα. Είναι ιδιαίτερη και αρέσει σε μικρούς και μεγάλους. Έχει μια πιο γλυκιά και κρεμώδη γεύση από την παραδοσιακή σοκολάτα. Προέρχεται από τα εργοστάσια της Nestle της Ελβετίας. Η ιστορία λέει πως στη δεκαετία του 1930, η […]

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Subscribe