Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

O Ευάγγελος Χασιώτης παρουσιάζει την custom made συλλογή σοκολάτας

O Ευάγγελος Χασιώτης παρουσιάζει την custom made συλλογή σοκολάτας

Ο pastry chef της χρονιάς, Ευάγγελος Χασιώτης, παρουσίασε την καλοκαιρινή του custom made συλλογή σοκολάτας στους επιβλητικούς χώρους του Ecali Club.
Η κυρία Λίτσα Κωστόγιαννη, πρόεδρος των μελών του Ecali Club αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι του pastry chef είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την παρουσίαση της Σοκολατένιας Γυναίκας στο Βυθό.
Κορμιά γυναικεία με τυρκουάζ φούστες σε συνεργασία με την κυρία Αντουανέττα Κουτσουράδη, όπου είχαν τοποθετηθεί miniardises σοκολατάκια. Ανθισμένα κλαδιά αμυγδαλιάς κοσμούσαν το χώρο από κρεμασμένα πουγκιά με σοκολατάκια στο χρώμα των λουλουδιών.
Πάνω στα μαρμάρινα τραπέζια τοποθετημένα κέικ με λευκό γλάσο και blue curacao έδιναν την αίσθηση ότι το νερό της πισίνας τρέχει πάνω στις δημιουργίες του Ευάγγελου Χασιώτη.
Καθρέφτες με πύργους σοκολατάκια από την καλοκαιρινή του συλλογή χωρίς γλουτένη, τα οποία συνοδεύοταν από το δροσερό Cointreau fizz.
Ο Ευάγγελος Χασιώτης, ως γνωστόν, τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση για το Ecali Club και εμπνεύστηκε από την πισίνα του για να δημιουργήσει τη Σοκολατένια Γυναίκα στο Βυθό.
Ο ίδιος συγκινημένος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, τη διοίκηση του Ecali Club και έδωσε το μήνυμα με τη Σοκολατένια Γυναίκα στο Βυθό, ότι κατά παραγγελία μπορεί να δημιουργήσει για κάθε πελάτη custom made σοκολατάκια.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ
Γεννημένος στην Καρδίτσα, παρουσιάζει από μικρός το πάθος του για τα γλυκά και τη ζαχαροπλαστική. Οι γονείς του τον πάνε σε τοπικό ζαχαροπλαστείο τα καλοκαίρια για να εμβαθύνει τις γνώσεις του, όπου και εργάζεται για αρκετά χρόνια, λίγο μετά τη στρατιωτική του θητεία.
Στα 22 του χρόνια εργάζεται στο πρώτο ιταλικό μαγαζί στη Θεσσαλία με γλυκό και παγωτό. Ο δρόμος τον φέρνει στο Ρίμινι της Ιταλίας για να παρακολουθήσει σεμινάρια χειροποίητου ιταλικού παγωτού.
Επιστρέφει στην Ελλάδα για να φοιτήσει στη σχολή Le Gourmet στο Βόλο για να αποκτήσει πτυχίο Ζαχαροπλαστικής και F&B Management, εργαζόμενος πάντα παράλληλα σε ζαχαροπλαστεία για βιοποριστικούς λόγους.
Αρχίζει να ταξιδεύει στη ελληνικά νησιά (Σκιάθος, Ζάκυνθος, Μύκονος) για να επεκτείνει τις εμπειρίες του ως pastry chef.
Γυρίζοντας στη γενέτειρά του, ο διευθυντής Χρήστος Κοιμάς του εμπιστεύεται το τμήμα του ζαχαροπλαστείου του Thessalikon Grand Hotel, όπου αμέσως το απογειώνει με 40% ανάπτυξη στα γαμήλια γλυκά. Επίσης, αναλαμβάνει το Café Vienna του ξενοδοχείου και δημιουργεί νέα τάση στη Θεσσαλία.
Όντας επιβλητική προσωπικότητα, γίνεται σημείο αναφοράς στο ξενοδοχείο.
Καινοτομεί συνδυάζοντας απόσταγμα από μανιτάρι Πορτομπέλο από τη Λίμνη Πλαστήρα με σοκολάτα, δίνοντάς του μεγάλη τηλεοπτική προβολή.
Στο Thessalikon Grand Hotel συναντάει το Γιάννη Καλογιάννη, ιδιοκτήτη του Caffe I Frati στην Κηφισιά, ο οποίος του προτείνει να αναλάβει εξ’ολοκλήρου το τμήμα ζαχαροπλαστείου.