Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

NitroGenius project! Η Bufala Gelato δημιουργεί το new-age ice cream!

NitroGenius project! Η Bufala Gelato δημιουργεί το new-age ice cream!

Εκεί όπου η μεστή γεύση των παιδικών καλοκαιριών συναντά την ποιότητα και τις καινοτόμες συνταγές, εκεί βρίσκεται η επιτομή του παγωτού, τo Bufala Gelato! Σε στυλιζαρισμένους χώρους που διακρίνονται για την αισθητική και την αύρα τους, όλα ετοιμάζονται μπροστά στα μάτια σας, αποκαλύπτοντας ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι η αρμονική συνύπαρξη ποιότητας, πρωτοτυπίας, και αγάπης! Γεύσεις παγωτού από 100% φρέσκο γάλα που εξάπτουν την επιθυμία, μια σειρά παγωτών από βουβαλινό γάλα για μια γευστική εμπειρία χωρίς όρια, αλλά και πρωτότυπα και καινοτόμα προϊόντα όπως το μοναδικό για τον καθένα cold stone παγωτό, τα handmade cones, το buffle cone, οι πιο νόστιμοι λουκουμάδες και ο μυρωδάτος καφές, κατατάσσουν το Bufala Gelato στο πιο mainstream meeting point όλου του χρόνου!
Το Bufala Gelato, στην προσπάθεια του να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς, συνεχίζει να ερευνά και να καινοτομεί! Εμπνέεται από worldwide παραδόσεις και ταξιδεύει στα τέλη του 17ου αιώνα στο Παρίσι, στο café Procope, για να ζωντανεύσει, στην πιο σύνθετη και ολοκληρωμένη μορφή, την ιδέα του NitroGenius παγωτού.
Το NitroGenius ξεπερνά όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για το παγωτό! Έχοντας ως βασικό συστατικό το υγρό άζωτο, αποτελεί ένα προϊόν με πλουσιότερη κρεμώδη υφή και ασύγκριτη γεύση! Η καινοτoμία nitrogenius συνίσταται στο γεγονός ότι εκμεταλλεύεται την ξεχωριστή ιδιότητα του απολύτως υγιεινού υγρού αζώτου, προκαλώντας άμεση και διαρκή ψύξη, κι αυξάνει την απόλαυση καθώς επιβραδύνει την τήξη. Τέλος πια στα παγωτά, που λιώνουν γρήγορα! Τώρα η απόλαυση έχει διάρκεια, με το new-age ΝitroGenius ice cream!
Ζήστε κι εσείς τη ΝitroGenius εμπειρία στο Bufala Gelato της Γλυφάδας. Επιλέξτε μια βάση με υψηλή πρωτεΐνη ή vegan, προσθέστε τη γεύση που επιθυμείτε, toppings και sauce και έχετε το πιο απολαυστικό custom made παγωτό μέσα σε πέντε μόλις λεπτά!
Nitrogenius! The new age ice cream!
Info:
http://bufalagelato.com
Bufala Gelato Γλυφάδας, Αρτέμιδος 1, Πλατεία Εσπερίδων Τ.Κ. 16674, Τηλ. 2108946000