Εγγραφή στο newsletter

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

«Μεσογειακά Βραβεία Γεύσης»

«Μεσογειακά Βραβεία Γεύσης»

Τα «Μεσογειακά Βραβεία Γεύσης» (Mediterranean Taste Awards 2021 – ΜΤΑ2021) διοργανώνονται για δεύτερη (2) χρονιά ταυτόχρονα σε δυο (2) περιόδους. Στις 26-28 Φεβρουαρίου 2021 και στις 4-6 Ιουνίου 2021 ταυτόχρονα στο Βερολίνο και το Λονδίνο, με στόχο την προώθηση των βραβευμένων προιόντων σε δυναμικές αγορές όπως το Βερολίνο και Λονδίνο.

Τα προϊόντα (τρόφιμα και ποτά) που συμμετέχουν στα MTA 2021 πληρούν όλες τις προδιαγραφές των συσκευασμένων προϊόντων και θα αξιολογηθούν από κορυφαίους επιστήμονες και εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας τροφίμων – ποτών και της γαστρονομίας.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα προϊόντα τροφίμων και ποτών που προέρχονται από χώρες που ανήκουν στην Λεκάνη της Μεσογείου και τηρούν τις νόμιμες προδιαγραφές.
Οι κατηγορίες στις οποίες θα διαγωνιστούν τα υποψήφια προϊόντα είναι:
Excellent Taste Awards, Excellent Taste Organic Awards,  Innovation Awards, Packaging Awards, London Buyers Choice Awards, by MTA Awards
Η δεύτερη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε δυο (2) περιόδους. Στις 26-28 Φεβρουαρίου 2021 και στις 4-6 Ιουνίου 2021 ταυτόχρονα στο Βερολίνο και το Λονδίνο, με στόχο την προώθηση των βραβευμένων προιόντων σε δυναμικές αγορές όπως το Βερολίνο και Λονδίνο.  Λόγω της υπάρχουσας υγειονομικής κατάστασης (Covid19), η γευστική δοκιμή και η βαθμολόγηση θα γίνει με την εισαγωγή και καθιέρωση Νέου Υβριδικού Μοντέλου Αξιολόγησης των Προιόντων ( Ηybrid Εvaluation Μodel ). Επιλεγμένη χώρα για την ανακοίνωση των βραβείων έχει επιλεχθεί η Γερμανία και συγκεκριμένα το Βερολίνο.

Ο φετινός διαγωνισμός φέρει σημαντικές αλλαγές και προσθήκες:
Εισαγωγή Νέου Βραβείου με την επωνυμία –  Excellent Taste, με στόχο την επιβράβευση της εξαιρετικής γεύσης των προιόντων.
Κατηγοριοποίηση των βραβείων ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του προιόντος. Για παράδειγμα, μεταξύ άλλων Honey, Meat, Cheese, Poultry, Nuts, Pasta . Αναλυτικά οι κατηγορίες των προιόντωv στην παρακάτω ηλεκτρονική σελίδα :  https://medtasteawards.com/index.php/mta2021/

Δήλωση συμμετοχής :
Προσφορά εγγραφής έως 30 Νοεμβρίου 2020 – Τιμή: €80

κάθε επιπλέον κωδικός προϊόντος €60
Από 1  Δεκεμβρίου έως 22 Φεβρουαρίου 2021 τιμή εγγραφής : €90
κάθε επιπλέον κωδικός προϊόντος €60
Δήλωση Συμμετοχής Προσφοράς έως 30 Νοεμβρίου 2020


Subscribe