Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

[email protected]… Ξεκινάμε τα τηλεοπτικά μαγειρέματα στον Alpha

Made@Home… Ξεκινάμε τα τηλεοπτικά μαγειρέματα στον Alpha

Η νέα μου εκπομπή ξεκινά το Νοέμβριο με νέες συνταγές, γευστικές προτάσεις και εμπειρίες μέσα από την τηλεόραση του Alpha.
Κάθε Σάββατο, στις 15.50 το απόγευμα, θα σας παρουσιάζω μια νέα κουζίνα, μια διαφορετική τάση, μια γευστική ανάμνηση ή τεχνική μέσα από τέσσερις απλές και πρωτότυπες συνταγές: γλυκές & αλμυρές.
Σε κάθε επεισόδιο, συναντώ φίλους από τον χώρο της γαστρονομίας ή της τηλεόρασης και σας προτείνω γευστικούς σταθμούς μέσα στην πόλη που αξίζει να ανακαλύψετε και να αναζητήσετε!
Σας προσκαλώ, λοιπόν, να μπείτε στην κουζίνα για εύκολες, επιτυχημένες, νόστιμες και εμπνευσμένες συνταγές «από σπίτι».


Related Posts

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

Μα τι είναι αυτό το μαύρο ραπανάκι; Συνήθως τα ραπανάκια τα ξέρουμε κόκκινα, στρογγυλά ή και μακρουλά. Λοιπόν, το μαύρο ραπανάκι, με μια πρώτη ματιά, δεν μπορώ να πω πως θα το ζηλέψετε, αλλά θα ήταν κρίμα να μη το δοκιμάσετε. Αρκετά δυνατό θα έλεγα, […]

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Εγγραφείτε στο newsletter!

Ευχαριστούμε!

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την εγγραφή

Ο ιστότοπος της Ντίνας Νικολάου θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που εισάγετε σε αυτή τη φόρμα, μόνο για να επικοινωνήσει ενημερωτικά μηνύματα.

Subscribe