Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

Στην παραλία με στιλ!!! Love me, tease me, Summer me!

Στην παραλία με στιλ!!! Love me, tease me, Summer me!

Η νέα συλλογή του Summer Me! για το καλοκαίρι 2017 είναι εμπνευσμένη από τη μόδα και το ατέλειωτο μπλε της Ελλάδας. Έντονα prints με τροπικά φυτά, εξωτικά πουλιά και άγρια ζώα μας ταξιδεύουν σε ονειρεμένους κόσμους.
0551 Εντυπωσιακά κοράλλια, αστερίες και κοχύλια μας βουτάνε σε γοητευτικά υποβρύχια τοπία. Έθνικ μοτίβο και κομψά λαχούρια στυλιζάρουν τις εμφανίσεις μας στην παραλία συνθέτοντας έναν εντυπωσιακό καλοκαιρινό καμβά.
1515 Το μπλε του Αιγαίου έχει την τιμητική του με διαφορετικές αποχρώσεις σε μάτια, καλοκαιρινές ρίγες, στη δυναμική των Diagonal σχεδίων, και φυσικά στις μεγάλες στρογγυλές βελουτέ πετσέτες με κρόσσια στο κυκλαδίτικο μπλε και όχι μόνο.
tholos Οι στυλάτες premium πετσέτες παραλίας “Summer Me!” αφήνουν το ίχνος τους στην άμμο, με την εξαιρετική τους ποιότητα και τα ευρηματικά σχέδιά τους. Σχεδιάζονται και φτιάχνονται στην Ελλάδα, από κορυφαίο ελληνικό βαμβάκι 480 gr/m2, έχουν εξαιρετική απορροφητικότητα, και χάρη στην ειδική τους επεξεργασία αντέχουν στον ήλιο, το θαλασσινό νερό και το χλώριο.
www.summer-me.com
[email protected]

SUMMER me