προορισμός…γεύση!

Το Katikies Hotel στην Οία της Σαντορίνης, υπό τη διαχείριση της HotelBrain, ψηφίστηκε από το Τravel + Leisure ως το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα, το έβδομο καλύτερο στην Ευρώπη και μέσα στα 100 κορυφαία του κόσμου (το μοναδικό ελληνικό).
kat 2Το έγκριτο ταξιδιωτικό περιοδικό ζήτησε και φέτος από τους αναγνώστες του να αξιολογήσουν τα ξενοδοχεία ανά τον κόσμο και να επιλέξουν τα καλύτερα για την απονομή των World’s Best Awards 2017. Το τιμητικό βραβείο «2017 World’s Best Resort Hotel in Greece» που απονεμήθηκε στο Katikies Hotel, του προσέφερε για ακόμη μια φορά, μια θέση στην λίστα των πιο ελίτ και εκλεκτών καταλυμάτων παγκοσμίως.
SELTZΗ απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στη Νέα Υόρκη. Η Director of Sales & Revenue Management της HotelBrain, κ. Ρούλα Κόρμπου και ο Director of Sales της HotelBrain, κ. Νίκος Γεωργιάδης, ήταν εκεί για να παραλάβουν το βραβείο εκ μέρους του Katikies Hotel.
mikrasiaΤο Katikies Hotel στην Οία της Σαντορίνης, υπό την διαχείριση της HotelBrain, είναι το μοναδικό ελληνικό ξενοδοχείο που ψηφίζεται για τρίτη χρονιά ως ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία στον κόσμο από τους αναγνώστες του Travel + Leisure.

author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Really good!

Απάντηση