destination taste!

ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΜΕ ΦΕΤΑ, ΚΑΠΑΡΗ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΜΕ ΦΕΤΑ, ΚΑΠΑΡΗ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΜΕ ΦΕΤΑ, ΚΑΠΑΡΗ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ

: 4
: 10 min

Μια εύκολη και δροσερή μπουκίτσα με καρπούζι και φέτα που μπορείτε να σερβίρετε με κοκτέιλ. Η κάπαρη μαζί με την φέτα δίνουν την αλμύρα που πρέπει και δεν χρειάζεται να αλατίσετε.

Υλικά
  • ½ καρπούζι
  • 150 γρ. φέτα
  • 20 φύλλα δυόσμο
  • 10 ντοματίνια χρωματιστά, κομμένα σε σκελίδες
  • 80 γρ. φύλλα κάπαρης
  • 10 ελιές Καλαμών, κομμένες σε λεπτά φετάκια
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • 40 ml πετιμέζι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
  • Βήμα 1 Κόβω το καρπούζι σε φέτες πάχους 2- 2 ½ εκ. και με ένα τετράγωνο τσέρκι 5×5 εκ. κόβω την κάθε φέτα σε κύβους. Κόβω την φέτα σε κύβους μικρότερους από αυτούς του καρπουζιού.
  • Βήμα 2 Σε μια μεγάλη πιατέλα βάζω τους κύβους καρπουζιού και τοποθετώ από πάνω έναν κύβο φέτας. Μοιράζω τον δυόσμο, τα ντοματίνια, την κάπαρη και τις ελιές. Πασπαλίζω με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ραντίζω με το ελαιόλαδο και το πετιμέζι.
  • Βήμα 3 Σερβίρω αμέσως με μικρά παξιμαδάκια.

Related Posts

MUFFINS ΜΕ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

MUFFINS ΜΕ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Ονειρεμένα muffins με φιλέτο κοτόπουλο αλλά και μια πικάντικη, σκορδοβουτυράτη επίγευση που θα σας κάνει να τα λατρέψετε. Αν έχετε κρέμα σκόρδου μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε αντί για το φρέσκο. Θα είναι ακόμη πιο απαλή η γεύση του.

ΚΕΪΚ ΜΕ ΜΥΡΤΙΛΑ

ΚΕΪΚ ΜΕ ΜΥΡΤΙΛΑ

Ένα αφράτο κέικ με μύρτιλα είναι ότι πρέπει για το πρωινό μας ή για ένα απογευματινό τσάι. Γίνεται πολύ γρήγορα και τρώγεται ακόμη γρηγορότερα!



Subscribe