Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Jam Sessions στην Κουζίνα: Ο Δημήτρης Κατριβέσης υποδέχεται τον Akrame Benallal

Jam Sessions στην Κουζίνα: Ο Δημήτρης Κατριβέσης υποδέχεται τον Akrame Benallal

Ο σεφ Akrame Benallal, ο πρώτος καλεσμένος του chef patron Δημήτρη Κατριβέση, ανοίγει τον κύκλο των «Jam Sessions στην Κουζίνα» στο Fuga στις 20 Δεκεμβρίου. Οι δύο σεφ, με την απόλυτα δική τους φιλοσοφία για την γαστρονομία και τις γεύσεις, θα βρεθούν στην κουζίνα του Fuga για μία μόνο βραδιά και θα προσφέρουν ένα εντυπωσιακό μενού-περιήγηση στις γεύσεις του κόσμου.
Και οι δύο ανήκουν στην ομάδα των νέων σεφ που ακολούθησαν ένα μοντέρνο στυλ στην κουζίνα, που στόχο έχει την τελειότητα στον τρόπο προετοιμασίας, στις υφές και στη γεύση, εμποτισμένο με συναίσθημα και πάθος. Με σεβασμό πάντα στις τοπικές μαγειρικές παραδόσεις και τις διαφορετικές κουλτούρες.
Βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin, ο Akrame Benallal βρέθηκε στο ξεκίνημά του δίπλα στον Feran Adria όπου ξεκίνησε και η φιλία του με τον Δημήτρη Κατριβέση. Οι δυο τους θα προσφέρουν για έναν περιορισμένο αριθμό καλεσμένων ένα ξεχωριστό μενού 8 σταδίων.
Tα «Jam Sessions στην Κουζίνα» ξεκινούν στo Fuga καλωσορίζοντας στην Αθήνα νέους, ταλαντούχους σεφ από όλο τον κόσμο, που για μία μόνο βραδιά θα παρουσιάσουν μαζί με τον σεφ και την ομάδα του Fuga ορισμένα από τα πιο εμβληματικά τους πιάτα.
Κόστος μενού: 95 ευρώ το άτομο.
Προτεινόμενο wine pairing: 30 ευρώ το άτομο.
Για κρατήσεις επικοινωνήστε: Τηλ. 210 7242979 & email: [email protected]


Subscribe