προορισμός…γεύση!

Το Hyatt Regency Thessaloniki, άνοιξε και πάλι τις πόρτες του από 17 Μαϊου,  για να υποδεχθεί τους επισκέπτες του  στη φημισμένη πολυτελή του ατμόσφαιρα και σε περιβάλλον απόλυτης υγιεινής και ασφάλειας!

Ανακαλύψτε με την είσοδό σας στο lobby, την ανανεωμένη διάθεσή μας να προσφέρουμε τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας και να ξεπεράσουμε κάθε προηγούμενο επίπεδο ποιότητας, σε μια εποχή που δείχνει πως όλα αλλάζουν. Το μόνο που παρέμεινε απαράλλαχτο είναι το αυθόρμητο  και αισιόδοξο χαμόγελο των στελεχών μας και η διάθεσή του να κάνει την διαμονή σας μια απολαυστική εμπειρία – όπως ήταν πάντα, άλλωστε, προτεραιότητά μας!

Το timing του νέου ξεκινήματος είναι μια εκπληκτική συγκυρία, αφού οι κήποι του Hyatt Regency Thessaloniki, αυτοί που αγκαλιάζουν όλο το ξενοδοχείο, τα εστιατόρια, το γυμναστήριο, το μπαρ και την πισίνα, βρίσκονται στην ωραιότερη στιγμή τους και  δημιουργούν κυριολεκτικά μια συναρπαστική όαση ευεξίας!

Η επαναλειτουργία  του Hyatt Regency Thessaloniki σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το εμβληματικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, που έχει ταυτιστεί με τα ωραιότερα πάρτυ, τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις και με ονειρεμένες γαμήλιες δεξιώσεις στους αίθριους χώρους του και στις αίθουσές του!

Το πνεύμα φιλοξενίας συνδυάζεται με την εφαρμογή των πιο προηγμένων πρωτόκολλων υγιεινής και ασφάλειας, όπως αυτά υπαγορεύονται από την Hyatt, τον Ε.Ο.Δ.Υ και τις επιμέρους κυβερνητικές οδηγίες. Το Hyatt Regency Thessaloniki έχει πιστοποιηθεί με το certificate «Health First» από το Υπουργείο Τουρισμού και το πιστοποιητικό GBAC STAR FACILITY 2021 της Global Biorisk Advisory Council ενώ επιπρόσθετα, η Hyatt ακολουθεί το εξειδικευμένο πρωτόκολλο Global Care and Cleanliness Commitment.

Με δημιουργικές εφαρμογές και αυξημένη φροντίδα, το Hyatt Regency Thessaloniki, προσφέρει τη χαλάρωση και την ευεξία, που όλοι αναζητούμε, σε ένα ευρύχωρο και φιλόξενο περιβάλλον, που σέβεται τις προκλήσεις των καιρών.

Φέτος το καλοκαίρι, το Hyatt Regency Thessaloniki γίνεται το σημείο αναφοράς κάθε ταξιδιού, κάθε απόδρασης, κάθε long weekend και σας προσκαλεί να βιώσετε με ασφάλεια  και άνεση, μια εξαιρετική εμπειρία διαμονής.

Είτε για πολυήμερη φιλοξενία στα ευρύχωρα δωμάτιά του, είτε για ολοήμερο μπάνιο και ηλιοθεραπεία, στην πιο εντυπωσιακή πισίνα της Θεσσαλονίκης ενώ τα παιδιά διασκεδάζουν στην παιδική πισίνα και στους κήπους, είτε για δροσερά cocktails, δημιουργική ελληνική κουζίνα και υψηλή γαστρονομία αλλά και μια πρόκληση στην εύνοια της θεάς Τύχης στο Regency Casino Thessaloniki, μετά τη δύση του ηλίου,  το Hyatt Regency Thessaloniki είναι ο απόλυτος προορισμός!

Στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής εξάπλωσης του ιού, το ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki

  • παρέχει απολυμαντικά χειρός σε ενδεδειγμένα από τις αρμόδιες αρχές, σημεία του ξενοδοχείου.
  • εφαρμόζει τακτικό καθαρισμό και απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων καθώς και όλων των επιφανειών.
  • οι εργαζόμενοι ελέγχονται με self tests εβδομαδιαία και τηρούν τα ενδεδειγμένα Μέσα Ατομικής Προστασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Hyatt Regency Thessaloniki παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.thessaloniki.regency.hyatt.com ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο + 30 2310.401. 431   E: hotel.hrthessaloniki@hyatt.com 

author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Exceptional!

Απάντηση