Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

HONORARY BY INTERCONTINENTAL HOTEL, CHINA 2018, FOR ACROPOLIS CHEFS CLUB OF ATTICA

Ο γαστρονομικός τουρισμός κερδίζει διαρκώς έδαφος σε παγκόσμιο επίπεδο και η γαστρονομία της Ελλάδας αναδεικνύεται όλο και πιο ισχυρό εργαλείο προβολής που δημιουργεί ουσιαστική προστιθέμενη αξία στο τουριστικό μας προϊόν.
Αυτό είναι κάτι που η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις φαίνεται να το γνωρίζει καλά, καθώς ήδη από την ίδρυσή της λέσχης το 2017, δημιουργεί δεσμούς με την εθνική γαστρονομία και την προβάλλει με συστηματικό τρόπο σε όλα τα πλάτη της γης που για τρίτη φορά μέσα στο 2018 ταξίδεψε στην Κίνα.
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις είναι συνέχεια έτοιμη να «διαδώσει», προσφέροντας συνέχεια στους αιθέρες τις γεύσεις της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομίας.
Ο γευστικός πλούτος της Ελλάδα, μια πραγματική παρακαταθήκη για ολόκληρο τον κόσμο, αποτελεί πηγή έμπνευσης,με κέφι, όρεξη, όραμα και φαντασία και δημιουργεί προτάσεις που θα δώσουν την πρώτη αλλά και την τελευταία γεύση από Ελλάδα στους Πολίτες της Γης….
Έτσι η προώθηση του Γαστρονομικού Τουρισμού είναι αποκλειστικά η εξωστρέφεια και φυσικά η προώθηση του Πρωτογενή και Δευτερογενή τομέα να δίνει αίγλη το τι σημαίνει η πραγματική Ελλάδα.
Έτσι ο Ελληνικός Πολιτισμός και η Παραδοσιακή Τοπική Γαστρονομία βρέθηκε τρεις φορες το 2018 στην Κίνα με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις….
Το ταξίδι με τις Ελληνικές γεύσεις και αρώματα είχαν αναλάβει μέλη της Λέσχης Αρχιαμγείρων Αττικής Ακρόπολις που σε κάθε ταξίδι 15 ημερών μάγευαν  καθημερινά με γαστρονομική παρουσίαση της Ελληνική κουζίνα και παραδοσιακών πιάτων της τοπικής κουζίνας από τους Έλληνες σεφ, που ήδη συμμετείχαν ειδικά για αυτές τις εκδηλώσεις στον χώρο του ξενοδοχείου Intercontinental της Κίνας.


Related Posts

ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΣΕ ΣΚΟΡΔΑΤΗ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ

ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΣΕ ΣΚΟΡΔΑΤΗ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ

Λαχταριστό κατσικάκι που σας το προτείνω για το Πάσχα. Η σκορδάτη κρούστα του θα το κρατήσει ζουμερό στο κέντρο και τραγανό εξωτερικά.

ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙΚΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ

ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙΚΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ

Ποιος είπε ότι είναι δύσκολο να φτιάξει κανείς λουκάνικα στο σπίτι; Πιστέψτε με, είναι πολύ πιο απλό από όσο φαντάζεστε, συν τα αμέτρητα πλεονεκτήματα όπως την επιλογή καλού κρέατος και των άλλων υλικών, την απουσία φωσφορικών αλάτων και συντηρητικών και φυσικά, τους συνδυασμούς γεύσεων που […]



Subscribe