Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

H Φάρμα Τρομπέτας – Rabbit Farms συμμετέχει στην 5η «Meat Days»

H Φάρμα Τρομπέτας – Rabbit Farms συμμετέχει στην 5η «Meat Days»

Συμμετοχή στην 5η “MEAT DAYS” από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου 2016
Η κλαδική, εξειδικευμένη έκθεση για το κρέας και τα προϊόντα του MEAT DAYS θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχή χρονιά το φθινόπωρο του 2016 και συγκεκριμένα από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, που βρίσκεται στην περιοχή του διεθνούς αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», στα Σπάτα Αττικής.
Στην έκθεση η ΦΑΡΜΑ ΤΡΟΜΠΕΤΑΣ- RABBIT FARMS θα παρουσιάσει στους επισκέπτες το βασικό προϊόν της, το φρέσκο κουνέλι, με ήδη 25ετή παρουσία στην Ελληνική αγορά καθώς η Φάρμα Τρομπέτας είναι η μεγαλύτερη στον Ελλαδικό χώρο αποκλειστικής εκτροφής κρέατος κουνελιού με πιστοποίηση TUV κωδικού εκτροφής.
Παράλληλα, η εταιρεία στο πλαίσιο της ανάπτυξης του δικτύου της σε όλη την Ελλάδα και της εξωστρέφειας με συνεχή διεύρυνση σε καινοτόμα προϊόντα από κρέας κουνελιού προσβλέπει σε επιτυχημένες επαγγελματικές συμφωνίες τόσο στην περιφέρεια όσο και σε γειτονικές χώρες. Οι επισκέπτες του περιπτέρου της θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα πιστοποιημένα νέα της προϊόντα που απευθύνονται στην χονδρική και λιανική πώληση και είναι:

  • READY GOURMET, μπιφτέκι από κουνέλι
  • READY GOURMET, σάλτσα “Bolonez” από κουνέλι
  • GREAT “MEZES”, λουκάνικο κουνελιού με βότανα καπνιστό
  • GREAT “MEZES”, Φιλέτο κουνελιού καπνιστό με αρωματικά και κόκκινο κρασί
  • & να δοκιμάσουν και ένα εντελώς καινούργιο προϊόν που θα κερδίσει τις εντυπώσεις

Η εταιρία για το 2016, ειδικά για το μπιφτέκι από κουνέλι ( READY GOURMET) απέσπασε δυο χρυσά αστέρια στα βραβεία ανώτερης γεύσης ITQI, στις Βρυξέλλες.

Κονικλοτροφία, Παραγωγή και Εμπορία
– θέση Νέα Δάφνη Μεγάρων Τ.Κ.19100
τηλ.: +30 22960-90010, fax. : +30 2260- 26858,
www.rabbitfarms.gr email
[email protected]