Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

H ΓΙΩΤΗΣ διοργανώνει για 2η χρονιά τον διαγωνισμό «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε»

H ΓΙΩΤΗΣ διοργανώνει για 2η χρονιά τον διαγωνισμό «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε»

Μεγάλα χρηματικά έπαθλα και απίθανα δώρα σας περιμένουν
Συμμετοχές, από τις 6/9 έως τις 14/9, στο: www.jotis-zacharoplathoume.gr

Η ΓΙΩΤΗΣ διοργανώνει για 2η χρονιά τον διαγωνισμό «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε» για να χαρίσει απολαυστικές γλυκές στιγμές. Μία πρωτότυπη συνταγή και μερικά απλά υλικά ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ αρκούν για να δημιουργήσετε την πιο λαχταριστή συνταγή που θα διεκδικήσει το «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε», χρηματικά έπαθλα και απίθανα δώρα ΓΙΩΤΗΣ.
Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή. Αρκεί να μπείτε στο www.jotis-zacharoplathoume.gr και να ακολουθήσετε τις οδηγίες, σε όλες τις φάσεις του διαγωνισμού.
Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από την αγαπημένη σεφ Ντίνα Νικολάου, τον εμπνευσμένο food stylist Μιχαήλ Αθανασίου και τη Δρ. Ευαγγελία Καρβέλα του Τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας ΓΙΩΤΗΣ, ενώ 4ος κριτής θα είναι το κοινό που με τη ψήφο του θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει και αυτό δώρα ΓΙΩΤΗΣ.
Εξαντλήστε λοιπόν τη ζαχαροπλαστική σας φαντασία, δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή, από τις 6/9 έως τις 14/9, και διεκδικείστε το φετινό «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε».
Καλή σας επιτυχία!

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με:

  • SOLID HAVAS, Κλαίρη Κουντούρη, τηλ.: 210 8172264
  • ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε., Ολυμπία Βαγιωνά, Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Social Media, τηλ.: 210 57 04 400

Related Posts

ΚΑΣΤΑΝΑ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ

ΚΑΣΤΑΝΑ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ

Είναι εύκολη η συνταγή αλλά χρειάζεται υπομονή για το καθάρισμα στα κάστανα. Αν δεν θέλετε την κανέλα και τον αστεροειδή γλυκάνισο, μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με μπαχάρια της αρεσκείας σας.

ΟΥΡΑ ΚΡΑΝΙΟΥ ΜΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

ΟΥΡΑ ΚΡΑΝΙΟΥ ΜΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

DR. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ: Η ιδανική συνταγή πρέπει να είναι εύκολη, να έχει τέλεια γεύση και μεγάλη θρεπτική αξία. Αυτή η συνταγή της Ντίνας Νικολάου με «Κρανιό με πατατούλες και πιπεριές» τα συνδυάζει όλα και αξίζει να την δοκιμάσετε πριν ξεκινήσει η «κρεατοφαγία» με τα γιορτινά τραπέζια.



Subscribe