Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

H ασφάλεια των γεύσεων της PIZZA FAN πιστοποιείται κατά HACCP Codex Alimentarius από την TÜV HELLAS

H ασφάλεια των γεύσεων της PIZZA FAN πιστοποιείται κατά HACCP Codex Alimentarius από την TÜV HELLAS

Η ελληνική εταιρεία pizza delivery PIZZA FAN, με τις γεύσεις που όλη η Ελλάδα έχει αγαπήσει, εφαρμόζει σύστημα HACCP Codex Alimentarius για το σύνολο των καταστημάτων της στην Ελλάδα, επιθεωρούμενο από την TÜV HELLAS (TÜV NORD). Η Επιθεώρηση αφορά τόσο στις κεντρικές εγκαταστάσεις της PIZZA FAN όσο και στα 71 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
Η Διαχείριση του Συστήματος HACCP (ανάλυσης κινδύνων στα κρίσιμα Σημεία Ελέγχου) εφαρμόζεται από την PIZZA FAN στις διαδικασίες Παρασκευής και Διάθεσης (διανομή ή παραλαβή από το Κατάστημα) Πίτσας, Ζεστών και Κρύων Γευμάτων, στην Πώληση Ποτών, Χυμών, Αναψυκτικών, Γλυκών και Παγωτών στο δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας. Μέσω της παρακολούθησης και της επαλήθευσης της αποτελεσματικότητας των μέτρων που λαμβάνονται, δημιουργείται ένα σύστημα πρόληψης και διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων που επιτυγχάνει τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας.
Η PIZZA FAN, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, κινείται με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών της, αφουγκραζόμενη τις επιθυμίες τους με στόχο να προσφέρει καθημερινά ασφαλή προϊόντα. Η πιστοποίηση της εταιρείας από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) αποτελεί ένα ακόμα εχέγγυο στη διαρκή προσπάθεια διατήρησης υψηλών standards ασφάλειας και είναι απόλυτα σύμφωνη με τη φιλοσοφία λειτουργίας της.
Η χρήση αγνών και φρέσκων πρώτων υλών έχουν καθιερώσει τις γεύσεις της PIZZA FAN σε περισσότερες από 1.000.000 οικογένειες (μοναδικοί πελάτες) ενώ τα 44 είδη πίτσας σε συνδυασμό με την ποικιλία των υπόλοιπων γεύσεων (σαλάτες, ζυμαρικά, burgers, ορεκτικά, sandwich, calzone, peynirli) έχουν ταυτίσει την PIZZA FAN με τις πιο απολαυστικές στιγμές της καθημερινότητάς μας.

PIZZA FAN
Η PIZZA FAN είναι ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο της pizza delivery από το 1996, αποτελώντας σήμερα τη μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα, με 71 καταστήματα. Προσφέρει σταθερά φαγητό υψηλής ποιότητας σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων, με άριστη σχέση τιμής / προϊόντος, 13 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Από τα πρώτα της βήματα, η εταιρεία εστίασε την προσοχή της στην ικανοποίηση των γευστικών αναγκών και απαιτήσεων των καταναλωτών.
Γι’ αυτό ανέπτυξε ένα πολύπλευρο και ευέλικτο πελατοκεντρικό σύστημα (CRM), που της επιτρέπει να επικοινωνεί καθημερινά με τους καταναλωτές της και να βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της. Η PIZZA FAN ήταν πάντα προσηλωμένη στην ανάδειξη και εισαγωγή νέων πρωτοποριακών προϊόντων όπως η πίτσα με πολύσπορο ζυμάρι, η πίτσα με λεπτή crispy ζύμη αλλά και η πίτσα 4X4 (με τη μεγαλύτερη διάμετρο, 50cm, στην Ελλάδα).
Όραμα της εταιρείας είναι αυτή την επιτυχημένη “συνταγή” να τη γευθεί όλη η Ελλάδα.

Ο κόσμος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) με μία ματιά!
Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.
Μέχρι σήμερα, έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας, παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας. Η Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων διαθέτει πάνω από 50 διαπιστευμένα σχήματα πιστοποίησης επαγγελματιών και έχει πιστοποιήσει πάνω από 7.000 επαγγελματίες, προσδίδοντάς τους ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.
Διαθέτει Θυγατρικές στην Κύπρο, στην Αίγυπτο και στον Λίβανο ΙΙ Γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα ΙΙ Παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων από την Ασία μέχρι το Μεξικό και σε όλη την Ευρώπη.
www.tuvhellas.gr


Related Posts

ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ, ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ

ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ, ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ

Πεντανόστιμη και γρήγορη πίτσα με φλογάτα παντζάρια, ντοματίνια και «δυνατό» μπλε τυρί. Αν τα παντζάρια είναι πολύ μεγάλα, κόψτε τα σε μικρότερα κομμάτια για να μπορούν να ψηθούν σωστά.

PIZZA FOR EVER!!!

PIZZA FOR EVER!!!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από ένα μεγάλο κομμάτι σπιτική πίτσα… Με ένα ωραίο ζυμαράκι και άπειρες επιλογές υλικών φτιάχνουμε τις καλύτερες πίτσες για όλους. Παιδιά, φίλους, καλεσμένους… Όλοι θα σας λατρέψουν! Πίτσα τέσσερις εποχές Πίτσα με ωμό σπανάκι και φέτα Πίτσα τηγανητή Πίτσα με […]Subscribe