προορισμός…γεύση!

«O πλανήτης Γη, είμαστε εμείς!» Είναι μαγική η επαφή με τη Φύση και το δέος που σε κυριεύει, θαυμάζοντας το μεγαλείο της… Με γνώμονα τον σεβασμό και την αγάπη προς το περιβάλλον, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον κόσμο, ενώνει δυνάμεις με τον Έλληνα καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά και μαζί, παρουσιάζουν ένα μοναδικό οδοιπορικό στην Πηγή Γκούρα, ένα ταξίδι… «Πηγή Ζωής»!

Γνωστός για την αγάπη του για το περιβάλλον ο καταξιωμένος Έλληνας καλλιτέχνης «αγκαλιάζει» την ιστορία, την ύπαρξη και τη διαδρομή του ΘΕΟΝΗ και γίνεται συνοδοιπόρος σε ένα ταξίδι προς την «κορυφή». Ο Σάκης Ρουβάς μας καλεί να τον ακολουθήσουμε στα μονοπάτια της παρθένας φύσης των Αγράφων, φτάνοντας μαζί του στα 1,100μ., στην Πηγή Γκούρα, εκεί όπου αναβλύζει φυσικά το ΘΕΟΝΗ ως ένα γνήσιο δώρο της φύσης και εμφιαλώνεται άμεσα, χωρίς καμία πρόσμιξη ή διεργασία, διατηρώντας αναλλοίωτα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που το έχουν αναδείξει ως το κορυφαίο Ελληνικό Νερό σήμερα.

Δείτε το video εδώ.

Παρακολουθήστε τον Σάκη Ρουβά να ανακαλύπτει τα μυστικά της Πηγής Γκούρα, συνομιλώντας με τον Πρόεδρο και Δ. Σύμβουλο της ΘΕΟΝΗ Α.Ε., Δημήτρη Τσέλιο αλλά και να αφηγείται τον μύθο της νεράιδας Θεόνη, από την οποία πήρε το όνομά του το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον κόσμο. «Ο μύθος λέει ότι μία χαμογελαστή νεράιδα, προστάτευε πάντα αυτή την Πηγή. Και όταν άκουγε την μελωδία της φλογέρας, η Θεόνη, κόρη του Πηνειού, χόρευε και τραγουδούσε. Έπαιρνε, λένε, τις λύπες των οδοιπόρων, και τους επέστρεφε τα δώρα της», διηγείται ο Σάκης Ρουβάς. Σήμερα τα δώρα της νεράιδας Θεόνη φθάνουν σε όλους μας… απευθείας από την πηγή.

Το ξεχωριστό αυτό οδοιπορικό μάς μεταφέρει εικόνες από το εντυπωσιακό portfolio του ΘΕΟΝΗ, παρουσιάζοντας τις γραμμές παραγωγής για την pet, τη γυάλινη αλλά και τη νέα, χάρτινη συσκευασία. Το ΘΕΟΝΗ, το διαμάντι της Πηγής Γκούρα που διακρίνεται για το pH του με τιμή 8 και τα 34 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας, γίνεται το 1ο και μοναδικό φυσικό μεταλλικό νερό στην Ελλάδα σε χάρτινη, 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία, αλλάζοντας τα δεδομένα στην εμπειρία κατανάλωσης νερού. Μια πρωτοποριακή κίνηση της εταιρίας για ένα ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ.

«Γιατί όταν σέβεσαι τη φύση, εκείνη πάντα σου επιστρέφει τα δώρα της.
Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ… κάθε γουλιά, μια νέα εμπειρία ευεξίας. Ένα δώρο της φύσης για μένα και την οικογένειά μου»
. Σάκης Ρουβάς, Υπερήφανος Υποστηρικτής του ΘΕΟΝΗ

Ο κόσμος του ΘΕΟΝΗ είναι συναρπαστικός, γεμάτος ενυδάτωση και ευεξία!

Ανακάλυψέ τον και… #piaseprasino

Instagram: @theoninaturalmineralwater ΙΙ Facebook: Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ

#TheoniWater #DrinkNatureWise

 

ΘΕΟΝΗ Α.Ε.

Η εταιρεία ΘΕΟΝΗ Α.Ε. εισέρχεται δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013 με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο εμφιαλώνεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης, με έδρα το χωριό Βατσουνιά, στο Μουζάκι του νομού Καρδίτσας. Με γνώμονα την παροχή ενός ποιοτικού προϊόντος, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, βασικός στόχος και σταθερή επιδίωξή της είναι η βιώσιμη ανάπτυξη, η επίτευξη αειφορίας  και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Νέες επενδύσεις έχουν αυξήσει την παραγωγική δυνατότητα της εταιρείας, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση και έχουν δημιουργήσει νέες προοπτικές για την επέκταση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ είναι το πιο βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο, έχοντας συγκεντρώσει 34 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας & Γεύσης.

author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Exceptional!

Απάντηση