destination taste!

FrieslandCampina Hellas

FrieslandCampina Hellas

Δημιουργούμε Φυσικούς Δεσμούς με καινοτόμους Έλληνες ερευνητές και τους συνδέουμε με την ελληνική γαλακτοβιομηχανία   

Η FrieslandCampina Hellas, με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του Διαγωνισμού «NOYNOY Idea Challenge», προχωράει στην έναρξη της δεύτερης φάσης με την πρόκριση 15 καινοτόμων επιχειρηματικών σχημάτων.
Η επίσημη έναρξη της δεύτερης φάσης του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Οκτωβρίου, με ένα διαδραστικό workshop για όλες τις ομάδες που έχουν προκριθεί.Η FrieslandCampina Hellas υποδέχεται 15 καινοτόμα επιχειρηματικά σχήματα που προκρίθηκαν στην τελική φάση του Διαγωνισμού «NOYNOY Idea Challenge».
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει 2 ενότητες: α) Παρουσίαση της εταιρείας και του διαγωνισμού και β) Ομιλίες από στελέχη της εταιρείας.
Στόχος του 1ου Διαγωνισμού «NOYNOY Idea Challenge» είναι να επιβραβεύσει πρωτότυπες ιδέες στον τομέα της γαλακτοβιομηχανίας που βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα στην αλυσίδα αξίας, ενσωματώνουν την περιβαλλοντική διάσταση στο σχεδιασμό προϊόντων και υπηρεσιών, επικουρούν στην προσπάθεια εξάπλωσης της χρήσης νέων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών και υιοθετούν καλές πρακτικές και πρότυπα, που απορρέουν από την κυκλική οικονομία.
Οι θεματικές ενότητες συμπεριλαμβάνουν : Κτηνοτροφία, Βιωσιμότητα, Ποιότητα & Ασφάλεια, Παραγωγή & Διεργασίες, Σχεδιασμός προϊόντος καθώς και Τεχνολογίες εμπλοκής τελικών χρηστών.
Στην τελική φάση, οι  επιλεγμένες ομάδες θα κληθούν να παρουσιάσουν την ιδέα τους ενώπιον Επιτροπής Αξιολόγησης, που αποτελείται από στελέχη της εταιρείας FrieslandCampina Hellas και ακαδημαϊκούς. Στη συνέχεια, οι νικητές του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στην Ανοιχτή Τελετή Βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Δεκεμβρίου.
Οι νικήτριες ομάδες του διαγωνισμού, ανάλογα με την κατάταξή τους διεκδικούν:

  • έμμισθη πρακτική άσκηση εξάμηνης διάρκειας,
  • παροχή χώρου εργασίας εξάμηνης διάρκειας,
  • χορήγηση χρηματικού επάθλου ύψους €2000 και
  • εξατομικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη για την υλοποίηση.

Ο Διαγωνισμός NOYNOY Idea Challenge αποτελεί πρωτοβουλία της FrieslandCampina Hellas, σε Σύμπραξη με το Εργαστήριο Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας (ΕΒΕΟ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και τη συμβουλευτική εταιρεία μεταφοράς καινοτομίας Break – Even Consulting. Έχοντας ως κεντρικό στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση καινοτόμων λύσεων που προέρχονται από τα Ελληνικά Πανεπιστήμια, ο Διαγωνισμός γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ της ακαδημαϊκής γνώσης και της πρακτικής εφαρμογής στον τομέα της γαλακτοβιομηχανίας, με νέες ιδέες που βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα της αλυσίδας αξίας του.
Αναλυτικές πληροφορίες για τον διαγωνισμό παρέχονται στην ιστοσελίδα  www.noynoyideachallenge.gr.

Σχετικά με τη FrieslandCampina
Η Royal  FrieslandCampina, είναι μία εταιρία με μακρά ιστορία. Μία ιστορία που ξεκινά από την ίδρυση ενός τοπικού συνεταιρισμού γαλακτοκομικών το 1871 από μία ομάδα κτηνοτρόφων στην Ολλανδία. Η εταιρία  είναι απόλυτα προσηλωμένη στην παροχή διατροφικών προτάσεων που βοηθούν εκατομμύρια καταναλωτές κάθε μέρα να ακολουθούν διατροφικά πρότυπα, τα οποία συμβάλουν στη διατήρηση της καλής υγείας του ανθρώπινου οργανισμού με προϊόντα άριστης ποιότητας. Με τζίρο που ανέρχεται στα 12 δις ευρώ, η FrieslandCampina συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο με   19.000 μέλη-κτηνοτρόφους,  23,675 εργαζόμενους, γραφεία σε 33 χώρες και εξαγωγές σε περισσότερες από 100 χώρες.
Η FrieslandCampina Hellas  ιδρύθηκε το 1983 και  διαθέτει  στην Ελλάδα μια ευρεία γκάμα γαλακτοκομικών  προϊόντων ανταποκρινόμενη στις  σύγχρονες διατροφικές απαιτήσεις των ελλήνων. Διαθέτει στην Ελληνική αγορά βρεφικά γάλατα και κρέμες, γάλατα εβαπορέ και υψηλής παστερίωσης, γιαούρτια, κρέμες γάλακτος, βούτυρα  και τυριά με την επωνυμία ΝΟΥΝΟΥ, FRISO, MILNER, FINA. Παράλληλα, διακινεί  και προϊόντα για επαγγελματική χρήση με τις  επωνυμίες FRICO, DEBIC, Dutch Lady and Barista’s Gold.
Η μονάδα παραγωγής γάλακτος της FrieslandCampina Hellas στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας, λειτουργεί από 2004, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό ακολουθώντας τις τελειότερες διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας και υπό την εποπτεία άρτια καταρτισμένου προσωπικού.


Related Posts

27|28|29 Ιουλίου 2018: Στη Σύρο: Βάρη, Κίνι, Γαλησσάς, Φοίνικας, Ερμούπολη!

27|28|29 Ιουλίου 2018: Στη Σύρο: Βάρη, Κίνι, Γαλησσάς, Φοίνικας, Ερμούπολη!

Το ¡syroskidz! επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στη Σύρο, πλουσιότερο και σε περισσότερα σημεία της Σύρου: Βάρη, Κίνι, Γαλησσάς, Φοίνικας, Ερμούπολη! Το Παιδικό Φεστιβάλ των Κυκλάδων πραγματοποιείται από το Τμήμα Πολιτισμού Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και πρόκειται να ταξιδέψει στη Φολέγανδρο και την Κύθνο αρχικά […]

Βράβευση Δήμου Φολεγάνδρου

Βράβευση Δήμου Φολεγάνδρου

Στην καρδιά της φωτισμένης νυχτερινής Αθήνας, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου η μεγαλειώδης τελετή απονομής των Best City Awards 2017. Ενθουσιασμός και διάχυτο κλίμα γιορτής κατέκλυσε τους περίπου 250 εκπροσώπους Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στελέχη επιχειρήσεων, στη διάρκεια της βραδιάς […]Subscribe