destination taste!

ΖΕΛΕ ΦΡΑΟΥΛΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑΣ

ΖΕΛΕ ΦΡΑΟΥΛΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑΣ

ΖΕΛΕ ΦΡΑΟΥΛΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑΣ

: 6-80
: 10 min
           
: 3 hr

Δροσερό και πανάλαφρο επιδόρπιο, ότι πρέπει για τις ζέστες του καλοκαιριού. Αν θέλετε μπορείτε να φτιάξετε οποιαδήποτε γεύση ζελέ σας αρέσει αν και το ζελέ φράουλα δείχνει πολύ εντυπωσιακό λόγω του χρώματός του.

Matériaux
  • 3 φλιτζ. τσαγιού, περίπου έτοιμος συσκευασμένος χυμός φράουλας (από τα ψυγεία των σούπερ μάρκετ)
  • 1 κουτί φρουί ζελέ με γεύση φράουλας
  • 200 γρ. τυρί μασκαρπόνε
  • 150 γρ. κρέμα γάλακτος, χτυπημένη σε σαντιγί
  • 2-3 κομμάτια μαστίχας, κοπανισμένα σε σκόνη
Instructions
  • Étape 1 Ετοιμάζω το ζελέ φράουλας σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, αντικαθιστώντας το νερό με το χυμό φράουλας.
  • Étape 2 Γεμίζω τα ποτήρια που θα σερβίρω μέχρι τη μέση και τα βάζω στο ψυγείο δίνοντάς τους μια κλήση ώστε όταν παγώσουν να καλύπτουν το μισό ποτήρι. Αφήνω το ζελέ να παγώσει για 3 ώρες.
  • Étape 3 Βάζω στον κάδο του μίξερ το μασκαρπόνε και τη σκόνη μαστίχας και χτυπάω μέχρι να αφρατέψει και να φουσκώσει. Σταματάω το μίξερ και προσθέτω λίγη λίγη τη σαντιγί ανακατεύοντας με μια μαρίζ μέχρι να δημιουργηθεί μια ωραία, απαλή κρέμα. Μεταφέρω την κρέμα σε ένα κορνέ με δαντελωτή μύτη.
  • Étape 4 Βγάζω τα παγωμένα ζελέ από το ψυγείο και απογεμίζω τα ποτήρια με την κρέμα μαστίχας.
  • Étape 5 Σερβίρω αμέσως.

Related Posts

MΠΡΟΥΣΚΕΤΕΣ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ BUTTERSCOTCH

MΠΡΟΥΣΚΕΤΕΣ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ BUTTERSCOTCH

Γρήγορες μπρουσκετούλες τέλειες για το πρωινό. Αν φτιάξω τη σάλτσα από την προηγούμενη μέρα έχω αρκετό χρόνο το πρωί και καραμελώνω τις μπανάνες με λίγη ζάχαρη.

ΚΕΪΚ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙ

ΚΕΪΚ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙ

Ένα αφράτο κέικ γεμισμένο με κρέμα λεμόνι. Αν θέλετε μπορείτε να το δοκιμάσετε και με πορτοκάλι, σαγκουίνι, ροζ γκρέιπφρουτ ή χυμό μανταρίνι.