destination, goût!

Γρήγορη και ελαφριά μακαρονάδα με πικάντικες αντζούγιες. Τα λαχανικά μπορείτε να τα αντικαταστήσετε ανάλογα με την εποχή και τι υπάρχει στους πάγκους της λαϊκής.

pinit
0 Add to Favorites

Σπαγγέτι με αντζούγιες και λαχανικά

Prep Time 10 min. Cook Time 10 min. Rest Time 30 min. Total Time 50 mins Servings: 4

Ingrédients

Εκτέλεση/Instructions

  1. Σε μια κατσαρόλα με άφθονο, αλατισμένο νερό που βράζει, ρίχνω τα σπαγγέτι και τα βράζω al dente σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία

  2. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό γουόκ βάζω το ελαιόλαδο και το βούτυρο να ζεσταθούν μέχρι να καπνίσουν

  3. Ρίχνω όλα τα λαχανικά, πασπαλίζω με το κάρι και την πάπρικα και σοτάρω σε δυνατή φωτιά για 10-12 λεπτά, χωρίς να ανακατεύω

  4. Απλά ανακινώ τακτικά το γουόκ μέχρι να ροδίσουν και να μαλακώσουν τα λαχανικά αλλά όχι εντελώς, θέλω να παραμείνουν τραγανά

  5. Σβήνω με το ξύδι, αλατοπιπερώνω και ανακινώ δυνατά

  6. Μόλις βράσει το σπαγγέτι, με μια λαβίδα το μεταφέρω από τη κατσαρόλα στο γουόκ

  7. Ανακινώ καλά το τηγάνι και προσθέτω τις αντζούγιες

  8. Αποσύρω από τη φωτιά και πασπαλίζω με τον βασιλικό και τη ρίγανη

  9. Σερβίρω αμέσως

author-sign

Δείτε επίσης...