destination, goût!

DR ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ Φανταστική πρόταση για γλυκό, πλούσιο σε θρεπτική αξία! Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε καλά λιπαρά και έχει αποδειχθεί πως αυξάνει την καλή χοληστερόλη, βοηθά στην ρύθμιση των επιπέδων των τριγλυκεριδίων και την πρόληψη του διαβήτη.

Prep Time 10 min. Rest Time 30 min. Total Time 40 mins Servings: 4

Ingrédients

Εκτέλεση/Instructions

  1. Καθαρίζω τα αβοκάντο και τις μπανάνες και τα ρίχνω στο μπλέντερ

  2. Προσθέτω το γάλα και πολτοποιώ μέχρι να λιώσουν καλά και να γίνουν σαν κρέμα

  3. Βάζω το επιδόρπιο γιαουρτιού σε ένα μπολ, προσθέτω τον πολτό των φρούτων, το ταχίνι, το μέλι και το ινδοκάρυδο και ανακατεύω καλά

  4. Βρέχω με λίγο νερό τα «χείλη» 4 μεγάλων ποτηριών ή μπολ και τα πιέζω σε τριμμένο ινδοκάρυδο για να κολλήσει καλά

  5. Μοιράζω την κρέμα στα ποτήρια και στολίζω με κόκκινα φρούτα

  6. Σερβίρω αμέσως

author-sign

Δείτε επίσης...