destination, goût!

Από τα πιο νόστιμα μεζεδάκια για μπύρα ή κρασί. Ελάχιστα υλικά και γρήγορη διαδικασία με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

pinit
0 Add to Favorites

Κολοκυθορολάκια πανέ, γεμιστά με μπλε τυρί και ζαμπόν

Prep Time 10 min. Cook Time 20 min. Rest Time 30 min. Total Time 1 hr Servings: 4

Ingrédients

Εκτέλεση/Instructions

  1. Πλένω καλά τα κολοκύθια, τα σκουπίζω και το κόβω με το μαντολίνο σε φέτες των 3 χιλ

  2. Με ένα πινέλο τα αλείφω με το βούτυρο και τα πανάρω στην τριμμένη φρυγανιά

  3. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις

  4. Τοποθετώ μια παναριμένη φέτα κολοκυθιού στο ξύλο κοπής και στρώνω 1 μακριά λωρίδα ζαμπόν, 1 λωρίδα blue cheese και 2 φύλλα δυόσμο

  5. Τυλίγω με προσοχή σε ρολάκι και το μεταφέρω σε ταψάκι στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί

  6. Συνεχίζω την ίδια διαδικασία μέχρι να τυλίξω όλα τα ρολάκια

  7. Καρφώνω σε κάθε ρολάκι από 1 οδοντογλυφίδα για να μην ανοίξουν

  8. Ψήνω στο φούρνο για 15 λεπτά

  9. Γυρίζω τη ρύθμιση του φούρνου στο γκριλ και ψήνω για 5 λεπτά ακόμη μέχρι να ροδίσουν

  10. Σερβίρω πασπαλίζοντας με φρέσκο θυμάρι

author-sign

Δείτε επίσης...