destination, goût!

Prep Time 10 min. Cook Time 10 min. Total Time 20 mins Servings: 2

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ λιώνω τις μπανάνες με ένα πιρούνι και προσθέτω 4 κουταλιές από την κρέμα γάλακτος, λίγη κανέλα και λίγη ζάχαρη. Ανακατεύω καλά. Αλείφω με βούτυρο ή μαργαρίνη τις φέτες του ψωμιού και πασπαλίζω δύο από αυτές με λίγη ζάχαρη άχνη και κακάο. Μοιράζω εκεί το μίγμα της μπανάνας και σκεπάζω με τις άλλες δύο φέτες ψωμιού.

  2. Βάζω τα τοστ σε ένα ταψάκι, τα ραντίζω με την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος και τα πασπαλίζω με λίγη ακόμη ζάχαρη. Τα ψήνω για 10 λεπτά στους 160°C μέχρι να ροδίσουν, και τα σερβίρω ζεστά, πασπαλισμένα με ζάχαρη, κακάο και κανέλα.

author-sign

Δείτε επίσης...