destination taste!

ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ, ΠΑΝΤΖΑΡΟΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ, ΠΑΝΤΖΑΡΟΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ, ΠΑΝΤΖΑΡΟΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

: 4
: 10 min
: 15 min

Ανάλαφρη και πεντανόστιμη συνταγή με ζυμαρικά και τρυφερό σπανάκι αλλά και παντζαρόφυλλα. Η κρέμα δίνει την πλούσια και χορταστική γεύση.

Matériaux
  • 400 γρ. παπαρδέλες
  • 350 γρ. σπανάκι (ζυγισμένο καθαρισμένο), πλυμένο, στεγνωμένο και χοντροκομμένο
  • 100 γρ. μικρά παντζαρόφυλλα
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. σούπας Lurpak Soft
  • 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
  • 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζ. τσαγιού λευκό κρασί
  • 200 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα Arla
  • 2 κουτ. σούπας μουστάρδα απαλή
  • 1 φλιτζ. τσαγιού γάλα φρέσκο
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Instructions
  • Étape 1 Βράζω τα ζυμαρικά σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, al dente.
  • Étape 2 Σε ένα μικρό μπολ βάζω το τυρί κρέμα, το γάλα και τη μουστάρδα. Προσθέτω 1 κουτάλα νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών και ανακατεύω καλά.
  • Étape 3 Παράλληλα, ζεσταίνω σε ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο μαζί με το Lurpak Soft και ροδίζω το κρεμμύδι. Μόλις πάρει χρώμα προσθέτω το σκόρδο και 1 λεπτό μετά, σβήνω με το κρασί. Προσθέτω το σπανάκι και τα παντζαρόφυλλα και ανακατεύω μέχρι να πέσει ο όγκος τους και να μαραθούν. Αλατοπιπερώνω και αδειάζω το μείγμα του τηγανιού στο μπολ με την κρέμα τυριού. Προσθέτω και τις παπαρδέλες και ανακατεύω απαλά.
  • Étape 4 Σερβίρω με φρεσκοαλεσμένο πιπέρι.

Related Posts

MΠΡΟΥΣΚΕΤΕΣ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ BUTTERSCOTCH

MΠΡΟΥΣΚΕΤΕΣ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ BUTTERSCOTCH

Γρήγορες μπρουσκετούλες τέλειες για το πρωινό. Αν φτιάξω τη σάλτσα από την προηγούμενη μέρα έχω αρκετό χρόνο το πρωί και καραμελώνω τις μπανάνες με λίγη ζάχαρη.

ΚΕΪΚ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙ

ΚΕΪΚ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙ

Ένα αφράτο κέικ γεμισμένο με κρέμα λεμόνι. Αν θέλετε μπορείτε να το δοκιμάσετε και με πορτοκάλι, σαγκουίνι, ροζ γκρέιπφρουτ ή χυμό μανταρίνι.