destination taste!

H ΓΙΩΤΗΣ διοργανώνει για 2η χρονιά τον διαγωνισμό «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε»

H ΓΙΩΤΗΣ διοργανώνει για 2η χρονιά τον διαγωνισμό «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε»

Μεγάλα χρηματικά έπαθλα και απίθανα δώρα σας περιμένουν
Συμμετοχές, από τις 6/9 έως τις 14/9, στο: www.jotis-zacharoplathoume.gr

Η ΓΙΩΤΗΣ διοργανώνει για 2η χρονιά τον διαγωνισμό «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε» για να χαρίσει απολαυστικές γλυκές στιγμές. Μία πρωτότυπη συνταγή και μερικά απλά υλικά ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ αρκούν για να δημιουργήσετε την πιο λαχταριστή συνταγή που θα διεκδικήσει το «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε», χρηματικά έπαθλα και απίθανα δώρα ΓΙΩΤΗΣ.
Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή. Αρκεί να μπείτε στο www.jotis-zacharoplathoume.gr και να ακολουθήσετε τις οδηγίες, σε όλες τις φάσεις του διαγωνισμού.
Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από την αγαπημένη σεφ Ντίνα Νικολάου, τον εμπνευσμένο food stylist Μιχαήλ Αθανασίου και τη Δρ. Ευαγγελία Καρβέλα του Τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας ΓΙΩΤΗΣ, ενώ 4ος κριτής θα είναι το κοινό που με τη ψήφο του θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει και αυτό δώρα ΓΙΩΤΗΣ.
Εξαντλήστε λοιπόν τη ζαχαροπλαστική σας φαντασία, δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή, από τις 6/9 έως τις 14/9, και διεκδικείστε το φετινό «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε».
Καλή σας επιτυχία!

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με:

  • SOLID HAVAS, Κλαίρη Κουντούρη, τηλ.: 210 8172264
  • ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε., Ολυμπία Βαγιωνά, Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Social Media, τηλ.: 210 57 04 400

Related Posts

MΠΡΟΥΣΚΕΤΕΣ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ BUTTERSCOTCH

MΠΡΟΥΣΚΕΤΕΣ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ BUTTERSCOTCH

Γρήγορες μπρουσκετούλες τέλειες για το πρωινό. Αν φτιάξω τη σάλτσα από την προηγούμενη μέρα έχω αρκετό χρόνο το πρωί και καραμελώνω τις μπανάνες με λίγη ζάχαρη.

ΚΕΪΚ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙ

ΚΕΪΚ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙ

Ένα αφράτο κέικ γεμισμένο με κρέμα λεμόνι. Αν θέλετε μπορείτε να το δοκιμάσετε και με πορτοκάλι, σαγκουίνι, ροζ γκρέιπφρουτ ή χυμό μανταρίνι.