destination taste!

ΜΠΙΣΚΟΤΑ VEGAN ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑΧΙΝΙ

ΜΠΙΣΚΟΤΑ VEGAN ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑΧΙΝΙ

ΜΠΙΣΚΟΤΑ VEGAN ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑΧΙΝΙ

: 14-15
: 5 min
: 10 min
           
: 15 min

Ελάχιστα υλικά αλλά από τα πιο εύκολα και νόστιμα μπισκότα που θα δοκιμάσετε. Δεν περιέχουν γλουτένη, λακτόζη και ζάχαρη. Είναι η τέλεια επιλογή για όσους ακολουθούν vegan διατροφή ή έχουν κάποια δυσανεξία.

Matériaux
  • 230 γρ. πούδρα αμυγδάλου
  • 200 γρ. ταχίνι
  • 130 γρ. μέλι
  • ½ κουτ. γλυκού αλάτι θαλασσινό
  • 2 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • Ψιλοκομμένα φυστίκια Αιγίνης
Instructions
  • Étape 1 Προθερμαίνω το φούρνο στους 160°C με αέρα. Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί μια λαμαρίνα του φούρνου.
  • Étape 2 Σε ένα κατσαρολάκι βάζω το ταχίνι, το μέλι, το αλάτι και τη βανίλια και ζεσταίνω σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας μέχρι να ενωθούν. Αποσύρω από τη φωτιά και αφήνω το μείγμα 15 λεπτά να κρυώσει.
  • Étape 3 Σε ένα μπολ βάζω την πούδρα αμυγδάλου. Προσθέτω το μείγμα με το ταχίνι και ανακατεύω. Πλάθω μικρά μπαλάκια και τα τοποθετώ στη λαμαρίνα. Πιέζω λίγο για να γίνουν πιο πλατιά και πασπαλίζω με λίγα ψιλοκομμένα φυστίκια. Ψήνω στο φούρνο για 10 λεπτά. Σβήνω το φούρνο και τα αφήνω για 5 λεπτά ακόμη. Αποσύρω από το φούρνο και τα αφήνω σε σχάρα να κρυώσουν.

Related Posts

ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΚΟΛΟΚΥΘΙΩΝ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ

ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΚΟΛΟΚΥΘΙΩΝ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ

Πανεύκολες τηγανίτες κολοκυθιών που μπορείτε να σερβίρετε σαν ζεστό μεζεδάκι για μπύρα ή κρασί. Λίγη προσοχή στο τηγάνισμα που πρέπει να γίνει σε χαμηλή φωτιά για να μην καούν.

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ

Εύκολη και γρήγορη τάρτα με φλογάτα παντζάρια και κατσικίσιο τυρί. Ανάλογα με την εποχή μπορείτε να αλλάξετε τα παντζάρια με κολοκυθάκια πράσινα, πιπεριές χρωματιστές ή και κολοκύθα.



Subscribe