destination taste!

9 Μαρτίου: Μαγειρεύοντας finger food για καλό σκοπό με την Wise Greece

9 Μαρτίου: Μαγειρεύοντας finger food για καλό σκοπό με την Wise Greece

9-MAR

Booking-online

logo8Ένα εξαιρετικό σεμινάριο με υπέροχες συνταγές για finger food μετατρέπεται σε κίνηση αγάπης και προσφοράς. Σε συνεργασία με την Wise Greece, (μη κερδοσκοπική κίνηση που προωθεί τα προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών, βοηθώντας τους να επιβιώσουν, αλλά και προσφέροντας όλο το κέρδος από τις πωλήσεις, σε τρόφιμα για Ορφανοτροφεία, Συσσίτια και Κοινωνικά Παντοπωλεία), θα μαγειρέψουμε και θα προσφέρουμε το κέρδος από τη συμμετοχή σας σε τρόφιμα για τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος. Σας περιμένουμε για να μάθουμε πως να φτιάξουμε Μίνι πίτσες σε ξυλάκι με σάλτσα Μπουγιουρντί και σαλάμι αέρος, Ταρτίνες με πατέ ντομάτα-μαστίχα-δυόσμο, μανιτάρια σοτέ και καπνιστό τυρί, μίνι κεμπάπ με μπέικον και σάλτσα Ντομάτα Ανθότυρο και για να σας γλυκάνουμε… τρούφες με ΜΕΤΑΧΑ ανθό αλατιού αλλά και ένα αναψυκτικό-βυσσινάδα με Χιώ σόδα με μαστίχα, για να σας δροσίσουμε.
Έκπτωση 20% στους άνεργους και τους φοιτητές.

Χορηγοί στα Cooking Classes by Dina Nikolaou
xorigoi2


Related Posts

ΜΙΛΦΕΪΓ ΑΠΟ ΚΕΪΚ ΜΕ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

ΜΙΛΦΕΪΓ ΑΠΟ ΚΕΪΚ ΜΕ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

Το ιδανικό κέικ για το γλύκισμα αυτό είναι το κέικ σοκολάτας ή κέικ με σταφίδες και σοκολάτα ή κέικ με ξηρούς καρπούς. Εναλλακτικά χρησιμοποιούμε τσουρέκι.

TRIFFLE ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ

TRIFFLE ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ

Αν δεν ξέρετε τι να κάνετε με τα μελομακάρονα που περίσσεψαν στις γιορτές (αν και διατηρούνται για καιρό και δεν χαλάνε εύκολα), να μια συνταγή που θα τα αξιοποιήσει άψογα!



Subscribe