destination taste!

8 Φεβρουαρίου: Ζουμερά κότσια, παρέα με την φρέσκια Μπύρα ΝΗΣΟΣ

8 Φεβρουαρίου: Ζουμερά κότσια, παρέα με την φρέσκια Μπύρα ΝΗΣΟΣ

8-FEB

Booking-online

NisosΘεωρώ ότι το κότσι είναι από τα πιο νόστιμα κομμάτια του κρέατος. Παρ’ όλ’ αυτά χρειάζεται μια ιδιαίτερη μεταχείριση για να φτάσει στο πιάτο μας, μαλακό και ζουμερό. Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος και τα τέλεια συνοδευτικά θα είναι το αντικείμενο ενός σεμιναρίου που λίγοι θα θέλουν να χάσουν. Ένα αρνίσιο κότσι στην κατσαρόλα με σάλτσα λιαστής ντομάτας και ένα μοσχαρίσιο κότσι με σάλτσα κρασιού είναι τα τέλεια φαγητά που θα μαγειρέψουμε και θα τα απολαύσουμε, συντροφιά με τη πλούσια γεύση της φρέσκιας μπύρας ΝΗΣΟΣ. Τα μαγειρέματά μας θα τα συνοδέψουμε με μια δροσερή σαλάτα με Ρόκα και πορτοκάλι και το δείπνο μας θα κλείσει με μια Μους Χαλβά με μπανάνα και κόκκινα φρούτα θα μας γλυκάνει.

Έκπτωση 20% στους άνεργους και τους φοιτητές.

Χορηγοί στα Cooking Classes by Dina Nikolaou
xorigoi2


Related Posts

ΔΙΠΛΟ ΖΕΛΕ ΒΑΝΙΛΙΑ-ΦΡΑΟΥΛΑ

ΔΙΠΛΟ ΖΕΛΕ ΒΑΝΙΛΙΑ-ΦΡΑΟΥΛΑ

Δροσερό και πανεύκολο είναι το τέλειο επιδόρπιο για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Αν έχετε μεγάλη φόρμα μπορείτε να φτιάξετε μια δόση κρέμας και 2 δόσεις ζελέ διαφορετικού χρώματος και γεύσης, π.χ. φράουλα-ανανά.

ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΚΑΦΕ

ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΚΑΦΕ

Το αυθεντικό τιραμισού περιέχει ωμά αυγά τα οποία μπορείτε αν θέλετε να τα παραλείψετε, αλλά η κρέμα δεν θα έχει τη βελούδινη υφή που πρέπει.



Subscribe