destination taste!

6 Φεβρουαρίου: Οι λαδοσυνταγές της Ντίνας με Eξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο « GAEA »

6 Φεβρουαρίου: Οι λαδοσυνταγές της Ντίνας με Eξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο « GAEA »

6-FEB

Booking-online

GaeaΤο πρωτόλαδο είναι ένα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που παράγεται από τις πρώτες, πράσινες ελιές της παραγωγής. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «Fresh» Λασιθίου Κρήτης της GAEA έχει χρώμα σμαραγδένιο, μοναδικό άρωμα και πιπεράτη γεύση και μου δίνει την έμπνευση για εξαιρετικές λαδοσυνταγές. Μικρά λαδότυροψωμάκια με πάπρικα, Λαδένια με καπνιστό σκουμπρί αλλά και Λαδοκούλουρα με σταφίδες. Οι ειδικοί της GAEA θα είναι μαζί μας για να μας μάθουν πως να ξεχωρίζουμε το καλό ελαιόλαδο αλλά και ποιο ελαιόλαδο πρέπει να επιλέγουμε για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική.
Έκπτωση 20% στους άνεργους και τους φοιτητές.

Χορηγοί στα Cooking Classes by Dina Nikolaou
xorigoi2


Related Posts

ΔΙΠΛΟ ΖΕΛΕ ΒΑΝΙΛΙΑ-ΦΡΑΟΥΛΑ

ΔΙΠΛΟ ΖΕΛΕ ΒΑΝΙΛΙΑ-ΦΡΑΟΥΛΑ

Δροσερό και πανεύκολο είναι το τέλειο επιδόρπιο για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Αν έχετε μεγάλη φόρμα μπορείτε να φτιάξετε μια δόση κρέμας και 2 δόσεις ζελέ διαφορετικού χρώματος και γεύσης, π.χ. φράουλα-ανανά.

ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΚΑΦΕ

ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΚΑΦΕ

Το αυθεντικό τιραμισού περιέχει ωμά αυγά τα οποία μπορείτε αν θέλετε να τα παραλείψετε, αλλά η κρέμα δεν θα έχει τη βελούδινη υφή που πρέπει.



Subscribe