destination taste!

16 Ιανουαρίου: Αλμυρές τάρτες με 3 διαφορετικές ζύμες και μανιτάρια ΔΙΡΦΥΣ

16 Ιανουαρίου: Αλμυρές τάρτες με 3 διαφορετικές ζύμες και μανιτάρια ΔΙΡΦΥΣ

16-IAN

Μια άδεια ταρτιέρα μπορεί να γίνει ο καμβάς για εξαιρετικές δημιουργίες. Θα σας δείξω την τεχνική της ζύμης αλλά και τον σωστό τρόπο που πρέπει να ψήνετε για να παραμένει τραγανή. Τρεις διαφορετικές ζύμες θα γίνουν οι βάσεις για τέλειες τάρτες. Τάρτα με ζύμη βουτύρο, μανιτάρια και κρέμα τυριού, Τάρτα με ζύμη ελαιολάδου με κοτόπουλο και ανθότυρο και Τάρτα με γιαουρτένια ζύμη, μπολονέζ και τυριά. Τα αγαπημένα μου μανιτάρια ΔΙΡΦΥΣ θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις τάρτες που θα φτιάξουμε.
Έκπτωση 20% στους άνεργους και τους φοιτητές.

Χορηγοί στα Cooking Classes by Dina Nikolaou
xorigoi


Related Posts

MUFFINS ΜΕ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

MUFFINS ΜΕ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Ονειρεμένα muffins με φιλέτο κοτόπουλο αλλά και μια πικάντικη, σκορδοβουτυράτη επίγευση που θα σας κάνει να τα λατρέψετε. Αν έχετε κρέμα σκόρδου μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε αντί για το φρέσκο. Θα είναι ακόμη πιο απαλή η γεύση του.

ΓΛΥΚΑΚΙ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

ΓΛΥΚΑΚΙ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

Μην μείνετε στα μελομακάρονα! Το γλυκάκι αυτό το ετοιμάζω και με διάφορα μπισκότα που έχουν περισσέψει, καθώς και με… πρώην αφράτα κουλουράκια που μπαγιάτεψαν και ξεράθηκαν.



Subscribe