destination taste!

15 Μαρτίου: Τσουρέκι Story με κρασί SAMOS Vin Doux

15 Μαρτίου: Τσουρέκι Story με κρασί SAMOS Vin Doux

15-MAR

Booking-online

EOS-SAMOS-LOGOΠλησιάζει το Πάσχα και είναι η ώρα να φτιάξουμε τα πιο νόστιμα, αφράτα και μοσχοβολιστά τσουρέκια. Ένα ιδιαίτερο είδος ζύμης με αρκετή τεχνική που χρειάζεται να κατανοήσετε κάποια μυστικά για να έχετε σίγουρη επιτυχία. Εκτός από το κλασσικό Τσουρέκι με άρωμα μαστίχας, θα σας δείξω πως να φτιάξετε τσουρέκι γεμιστό με σοκολάτα αλλά και μια μοντέρνα εκδοχή του, Cupcakes Τσουρεκάκια με καρύδια. Το SAMOS VIN DOUX  είναι το απόλυτο συνοδευτικό για τα αφράτα τσουρεκάκια.
Έκπτωση 20% στους άνεργους και τους φοιτητές.

Χορηγοί στα Cooking Classes by Dina Nikolaou
xorigoi2


Related Posts

ΠΟΥΤΙΓΚΑ ΜΕ ΨΩΜΙ ΜΠΡΙΟΣ, ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΠΟΥΤΙΓΚΑ ΜΕ ΨΩΜΙ ΜΠΡΙΟΣ, ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Μια πολύ γρήγορη πουτίγκα που αξιοποιεί το μπαγιάτικο ψωμί μπριος ή τσουρέκι. Αν σας αρέσει μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο είδη φρούτων, π.χ. φράουλες και κεράσια, πολτοποιώντας το ένα και αφήνοντας το άλλο σε κομμάτια.

ΜΙΛΦΕΪΓ ΑΠΟ ΚΕΪΚ ΜΕ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

ΜΙΛΦΕΪΓ ΑΠΟ ΚΕΪΚ ΜΕ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

Το ιδανικό κέικ για το γλύκισμα αυτό είναι το κέικ σοκολάτας ή κέικ με σταφίδες και σοκολάτα ή κέικ με ξηρούς καρπούς. Εναλλακτικά χρησιμοποιούμε τσουρέκι.



Subscribe