destination taste!

14 Μαρτίου: Οι μεζέδες που θα κλέψουν την παράσταση στο Πασχαλινό Τραπέζι

14 Μαρτίου: Οι μεζέδες που θα κλέψουν την παράσταση στο Πασχαλινό Τραπέζι

14-MAR

Booking-online

Logo Gerovassiliou grΑν και ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Πάσχα είναι το αρνί, εγώ θα σας δείξω πως να κάνετε ασυναγώνιστους μεζέδες για το γιορτινό τραπέζι. Μια τυρομπουγάτσα με λιαστές ντομάτες, που θα φαγωθεί στο λεπτό, αυγά πασχαλινά, γεμιστά με διάφορες γεμίσεις, μία κόκκινη τυροκαυτερή αλλά και, τζιγεροσαρμάδες με μυρωδικά και μπόλια. Από το τραπέζι μας φυσικά, δεν μπορεί να λείπει το κρασί. Το Κτήμα ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, θα είναι μαζί μας για να μας μεθύσει με τις γεύσεις και τα αρώματα.
Έκπτωση 20% στους άνεργους και τους φοιτητές.

Χορηγοί στα Cooking Classes by Dina Nikolaou
xorigoi2


Related Posts

AΥΓΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ RED VELVET CAKE

AΥΓΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ RED VELVET CAKE

Εύκολα αυγουλάκια που θα ξετρελάνουν τα πιτσιρίκια. Γίνονται πολύ γρήγορα και μπορούν να βοηθήσουν και τα παιδιά στην παρασκευή τους. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε red velvet cake.

ΔΙΠΛΟ ΖΕΛΕ ΒΑΝΙΛΙΑ-ΦΡΑΟΥΛΑ

ΔΙΠΛΟ ΖΕΛΕ ΒΑΝΙΛΙΑ-ΦΡΑΟΥΛΑ

Δροσερό και πανεύκολο είναι το τέλειο επιδόρπιο για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Αν έχετε μεγάλη φόρμα μπορείτε να φτιάξετε μια δόση κρέμας και 2 δόσεις ζελέ διαφορετικού χρώματος και γεύσης, π.χ. φράουλα-ανανά.



Subscribe